asia-ch 14.05.03, 08:33 Czy idzie ktos dzis do multikina na "Makrokosmos"? Ja sie wybieram Asia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blaire Re: KINO 14.05.03, 09:49 Właściwie jak to jest z tym Multikinem? W jakim wieku może być dziecko żeby pójść? Odpowiedz Link Zgłoś
asia-ch Re: KINO 14.05.03, 10:07 Czytałam, że do roczku. w nowym "Mamo to ja" jest bilet i ja ide z Różą (3 miesiące). Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarabe Re: KINO 16.05.03, 09:57 Hej! Ja chadzałam na te seanse regularnie, gdy były na 12:00. Teraz przeniesiono je na 14:00, co mojemu synkowi się nie spodobało (na "Chicago" rozrabiał, jak pijany zając aż musieliśmy wyjść Na tych seansach widywałam także rodziców, których pociechy całkiem sprawnie chodziły. Po prostu tatuś lub mamusia oglądali film chodząc za dzieckiem. Polecam szczególnie mamom z zupełnie malutkimi dziećmi. Na początku mój Michaś spał przy cycu albo w foteliku samochodowym i mogłam w spokoju obejrzeć film. Tak od 9. miesiąca nie chciał spać i musiałam go zabawiać. Też mam bilet z gazety. Wykorzystam go w najbliższym czasie na "pożegnalny seans filmowy". Pozdrowienia, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
maja252 Re: KINO-do Asi od Mai!!!!!!!!! 08.06.03, 14:11 hej mialam awarie komputera Asiu czy mozesz sie odezwac bo nie mam twojego adresu pozdrawiam maja Odpowiedz Link Zgłoś