asiarol 26.07.08, 10:50 w jakim szpitalu praktykuje ta lekarka? gdzie przyjmuje prywatnie i ile obecnie kosztuje wizyta? pytam pod kątem prowadzenia ciąży Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguti2 Re: dr Stefanowicz-Kujawa 03.08.08, 13:18 Osoba, o ktora pytasz przyjmuje tu gabinety-przy-kowalskiej.pl/index.php?load=lekarze&lekID=25 Pani dr nie pracuje juz w zadnym ze szpitali. ale mi to odpowiadalo, bo nie mialam zadnych sugerowan, do ktorego ze szpitali mam jechac rodzic...Moje kolezanki procz wizyt u znanego lekarza jeszcze musialy dorzucic extra wynagrodzenia za obecnosc przy porodzie...Rodzilam na Zaspie, gdzie dzieki swietnej poloznej porodu nie wspominam jako koszmaru... Tak samo co do usg, dr nie robi usg w ciazy, mozna je zrobic u innego lekarza w tym samym gabinecie lub gdzie indziej.Nie mialam zadnych sygerowan z jej strony Jedyna rzecza,ktore moga denerwowac osoby i to te, ktore placa za wizyte, sa u niej opoznienia, gdy sie czeka na wizyte w poczekalni, ale z drugiej strony mialam te pewnosc, ze odpowie na wszystkie moje pytanie, do tego badanie, recepty. Moze pacjentki powinny byc umawiane nie tak czesto na godzine...Ale czasami przychodzilam na wizyte i nikogo nie bylo czekajacego. Z tego co kojarze, wizyte teraz kosztuje chyba 80zl. nie jest to drogo, tym bardziej, gdy ciaza wymaga opieki endokrynologa.Mi udalo sie zalapac na czesc wizyt na fundusz. placilam tylko za badania i to niektore.Bylam zadowolona z opieki Odpowiedz Link Zgłoś
hubeny1 Re: dr Stefanowicz-Kujawa 24.09.08, 20:03 Faktycznie u dr Kujawy są opóźnienia, ale tylko i wyłącznie przez to, że Pani doktor przyjmuje najbardziej potrzebójące bez rejestracji. Sama coś o tym wiem. Mam zagrożoną ciążę i mogę liczyć na tą lekarkę o każdej porze dnia. Serdecznie polecam. Jest bezpośrednia i bardzo miła, a do tego wszystko spokojnie tłumaczy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś