lewgra 28.04.05, 20:12 Może ktos był niedawno w tym hotelu. Proszę o informacje, jak jest tam a maju? Czy skończyli już rozbudowę? Wybieram się z Exim Tours. Z tego, co się naczytałam, to skóra mi ścierpła, a wpłaciłam już zaliczkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariusz_s5 Re: Riadh Palms 29.04.05, 14:03 My też tam lecimy - wylot 20.05 z warszawy. Nie wiem gdzie przeczytałas te wszystkie złe opinie, bo ja trafiałem wyłącznie na pozytywy. My też już zapłaciliśmy. Proszę o przesłanie tych niepochlebnych opisów. Ale chyba i tak już po ptokach... Może lecisz w tym samym terminie i spotkamy się na miejscu ? Było by miło. To nasz I raz w Tunezji i może wiesz coś co i my powinniśmy wiedzieć ? Czekam na kontakt. Miłego weekendu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
danutellina Re: Riadh Palms 12.09.05, 18:08 Hotel podobno super!!!! wiec absolutnie sie nie przejmuj, czytałam bardzo wiele dobrego o nim i nie stresuj sie tez opiniami na forum, bo ja przed swoim wyjazdem bałam sie strasznie, a spedziłam cudowne wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
diabla Re: Riadh Palms 29.04.05, 17:54 Dzisiaj wróciłam z Sousse i byłam 2 tyg. wlaśnie w Riadh Palms. Było bardzo bardzo dobrze. Nie słuchajcie złych opinii, bo to pewnie marudy jakieś piszą, które nigdy i z niczego nie będą zadowolone. Jest naprawdę bardzo ładnie i fajnie. Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
tunhotel Re: Riadh Palms 12.09.05, 15:56 Niepotrzebnie. Exim tours przynajmnije w moim wypadku wywiązal się bardzo dobrze ze swoich obowiązków. Hotel bardzo dobry i fajny. Zupełnie żadnych zastrzeżeń. Wszsytko jak w opisach i do tego pyszne żarcie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś