akramgad 08.04.09, 14:18 Potrzebuje konsultacji bardzo dobrego ginekologa. Wybrałam dwóch panów, tylko proszę miłe mamy o namiary na tych lekarzy. Interesują mnie gabinety prywatne i telefony do nich. Z góry bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola_c2 Re: dr Zygmuntowicz i dr Maciejewski 08.04.09, 18:48 Dr Zygmuntowicz przyjmuje prywatnie z Klinice Lux Med w Gdańsku. Kontakt do rejestracji znajdziesz na ich stronie internetowej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bamboo Re: dr Zygmuntowicz i dr Maciejewski 09.04.09, 21:35 dr Zygmuntowicz przyjmuje rowniez prywatnie bodajze w srody o 17 chyba w przychodni Eter-med na Zabim Kruku. Ale gdybys chciala isc, to zawdzon i dopytaj o dzien i godzine, bo ja kiedys poszlam, bylam 15 min po czasie, jak dr mial zaczac przyjmowac i juz go nie bylo. Podobno poszedl oburzony, ze zadnej pacjentki nie bylo Tam nie rejestruja, trzeba byc po prostu na godzine, od ktorej przyjmuje. www.etermed.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=76&Itemid=105 Odpowiedz Link Zgłoś
mirszy Re: dr Zygmuntowicz i dr Maciejewski 01.05.09, 22:51 Dr Maciejewski jest (był jeszcze rok temu) ordynatorem ginekologii i położnictwa w szpitalu w Wejherowie. Zadzwoń na oddział pewnie podadzą numer. A tak na marginesie to w życiu bym dobrowolnie do niego nie poszła, jest tak nieprzyjemny i naburmuszony, że szok. No ale ja byłam pacjentką na porodówce "państwową" a nie prywatną, więc może to to. Odpowiedz Link Zgłoś