Dodaj do ulubionych

Rękawiczki

IP: 80.51.248.* 29.03.05, 15:14
Hejka

Będziecie mieć do ślubu rękawiczki?
Ja się tak zastanawiam, czy by się bez nich nie obejść.
Teraz się nosi pełne czy takie z pętelką na jeden palec?
Obserwuj wątek
    • dafni Re: Rękawiczki 29.03.05, 15:21
      Ja będę miała, ale zakryte. Wydają mi się bardziej gustowne.
      • kasia_kl Re: Rękawiczki 29.03.05, 19:55
        Ja bede miala, bo sobie nie wyobrazam byc bez rekawiczek! Bede miala krotkie z
        palcami. Ale to jest kwestia czy ci sie to podoba czy nie?! Jezeli podobaja ci
        sie z palcami to ok, kupuj takie, jak bez to kupuj bez palcow! A jezeli wogole
        nie widzisz sie w rekawiczkach to nie widze nic przeciwko temu abys ich nie
        miala. To nie jest zadna konieczna czesc garderoby to zalezy tylko od tego co
        Ci sie podoba!
    • Gość: mikolka Re: Rękawiczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 14:42
      sama nie wyobrażam sobie sukni bez rekawiczek, zresztą to dla mnie chyba jedyna
      okazja w życiu, żeby je założyć. wybrałam krótkie, koronkowe z palcami.
      specjalistka od ślubnej mody powiedziała mi, że rękawiczki na jeden palec to
      straszny obiach, ale ja tam nie wiem, najważniejsze, żeby się Tobie podobało,
      bez ekawiczek też może być pięknie, szczególnie jeśli masz prostą suknię i
      ładne dłoniesmile
      • Gość: ja Re: Rękawiczki IP: 62.29.138.* 01.04.05, 14:47
        ja nie bede miec, bo osobiscie mnie sie nie podobaja. ale to oczywiscie rzecz
        gustu smile
    • minerwamcg Re: Rękawiczki 01.04.05, 15:37
      Fakt faktem, że takie z pętelką na palec kojarzą się niezbyt dystyngowanie. Ja
      w porę przypomniałam sobie, że rękawy sukni będe miała 3/4 - więc coś by na
      ręce pasowało. Ale na same dłonie, i najlepiej z tego materiału, co suknia i
      tak samo ozdobione.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka