Gość: aga-zgaga IP: 80.51.248.* 29.03.05, 15:14 Hejka Będziecie mieć do ślubu rękawiczki? Ja się tak zastanawiam, czy by się bez nich nie obejść. Teraz się nosi pełne czy takie z pętelką na jeden palec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dafni Re: Rękawiczki 29.03.05, 15:21 Ja będę miała, ale zakryte. Wydają mi się bardziej gustowne. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_kl Re: Rękawiczki 29.03.05, 19:55 Ja bede miala, bo sobie nie wyobrazam byc bez rekawiczek! Bede miala krotkie z palcami. Ale to jest kwestia czy ci sie to podoba czy nie?! Jezeli podobaja ci sie z palcami to ok, kupuj takie, jak bez to kupuj bez palcow! A jezeli wogole nie widzisz sie w rekawiczkach to nie widze nic przeciwko temu abys ich nie miala. To nie jest zadna konieczna czesc garderoby to zalezy tylko od tego co Ci sie podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolka Re: Rękawiczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 14:42 sama nie wyobrażam sobie sukni bez rekawiczek, zresztą to dla mnie chyba jedyna okazja w życiu, żeby je założyć. wybrałam krótkie, koronkowe z palcami. specjalistka od ślubnej mody powiedziała mi, że rękawiczki na jeden palec to straszny obiach, ale ja tam nie wiem, najważniejsze, żeby się Tobie podobało, bez ekawiczek też może być pięknie, szczególnie jeśli masz prostą suknię i ładne dłonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Rękawiczki IP: 62.29.138.* 01.04.05, 14:47 ja nie bede miec, bo osobiscie mnie sie nie podobaja. ale to oczywiscie rzecz gustu Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: Rękawiczki 01.04.05, 15:37 Fakt faktem, że takie z pętelką na palec kojarzą się niezbyt dystyngowanie. Ja w porę przypomniałam sobie, że rękawy sukni będe miała 3/4 - więc coś by na ręce pasowało. Ale na same dłonie, i najlepiej z tego materiału, co suknia i tak samo ozdobione. Odpowiedz Link Zgłoś