a_duda1 24.05.05, 12:39 Na ile wcześniej przed ślubem kupujecie obrączki? Trzy miesięce przed to za wcześnie? I co na nich wygrawerujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katabary Re: obrączki 24.05.05, 12:42 Hej! My szukaliśmy też jakoś ze 2-3 miesiące wcześniej, a wybraliśmy miesiąc przed. Na obrączkach będę miała imie Ukochanego, a on moje i naszą datę ślubu. pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
brunet1974 Re: obrączki 24.05.05, 14:05 kupilismy obrączki 3 tygodnie przed ślubem ale wcześniej z miesiąc szukalismy coś fajnego ....udalo się ale nic na nich nie grawerowaliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Re: obrączki 24.05.05, 12:43 Termin jest ok chyba, że lubisz wszystko zalatwiac na ostania chwile ja mam wygrawerowane imie męża inasza datę ślubu a ona ma moje imie i date. Wybrałaś już model obrączek?? Odpowiedz Link Zgłoś
a_duda1 Re: obrączki 24.05.05, 12:53 Jeszcze nie. Mi sie podobają inne niż jemu. Smiejemu się że każdy będzie miał inną Odpowiedz Link Zgłoś
malgogaj Re: obrączki 24.05.05, 12:59 my zamowilismy juz. czeka sie 28 dni wiec moze lepiej zamowic wczesniej niz miesiac przed slubem. porozgladajcie juz bo latwiej samochod wybrac niz obraczki Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: obrączki 24.05.05, 13:43 My mamy ślub dokładnie za miesiąc, a obrączki kupimy w przyszłym tygodniu. Mamy upatrzone dwa wzory, w każdym z miejsc czeka się 5 dni, więc zdążymy bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
mariankaa Re: obrączki 25.05.05, 22:13 Myśmy kupili 6 miesięcy wcześniej. Spontanicznie Trzy wcześniej jest OK. W końcu nie ma żadnego przykazania kiedy trzeba. A przynajmniej będziecie mieć z łowy Odpowiedz Link Zgłoś
meg.sz Re: obrączki 26.05.05, 01:15 My kupilismy trzy tygodnie temu. Wygrawerowane mamy imiona, moj ukochany moje, ja jego i date slubu. Obraczki sa sliczne, oryginalne. Pozdrawiam. Jak chcesz to pokaze CI zdjecia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malgogaj Re: obrączki 26.05.05, 09:08 ja bym chciala zobaczyc. bo zdecydowac sie na obraczki to nie taka prosta sprawa my juz tez mamy zamowione Odpowiedz Link Zgłoś
efick Re: obrączki 26.05.05, 12:11 Mamy ślub w sierpniu, obrączki czekają juz od marca w domku, narazie nie grawerowalismy, bo moja bede musiała zmniejszyć, myślę ze w lipcu damy do grawerowania i zmniejszeniaNa swoje czekalismy tydzień, więc jeśli macie wybrany wzóri wiecie ile się czeka to spokojnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misiabisia Re: obrączki 26.05.05, 17:19 Nasz ślub za 9 dni (!!!), a obrączki kupiliśmy z 3 tygodnie temu. To chyba nie ma znaczenia jak wcześnie się kupuje. Wygrawerowaliśmy datę ślubu, a obok X.Y.Z - czyli pierwsze literki naszych imion i nazwisko ( niedługo już wspólne). To spontaniczna decyzja... Odpowiedz Link Zgłoś