co.tam.panie 19.11.09, 21:39 Wiadomo, że blondynki o niebieskich oczach. Ale czy to prawda, że wolą pulchne dziewczyny w rozmiarze 44-46? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebap4 Re: Jaki typ urody preferują habisie? 19.11.09, 22:00 Z nimi jest tak jak i z mężczyznami na całym świecie jeden woli ''rybki'' a inny ''akwarium'' ja na przykład jestem brunetką o ciemno zielonych oczach i nie jestem ''przy kości'' i taka się podobam mojemu habisiowi,jakoś przez prawie 4 lata nie narzekał ani nie prosił żebym zmieniła kolor włosów czy przytyła.Każdy ma inny gust. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rhoxer ta jest blondynka:-)))) 19.11.09, 22:02 Oni lubia kazda, ktora moze ich poutrzymywac i kupowac prezenty:-) www.youtube.com/watch?v=QeeEQWTrwEY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
co.tam.panie Re: ta jest blondynka:-)))) 19.11.09, 22:11 Na filmie nie blondynka ale chłopakowi jak widać sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek82.1 Re: ta jest blondynka:-)))) 19.11.09, 22:44 rhoxer napisał: > Oni lubia kazda, ktora moze ich poutrzymywac i kupowac prezenty:-) > > www.youtube.com/watch?v=QeeEQWTrwEY&feature=related JESTEM OSOBA TOLERANCYJNA ,ALE PO TYM FILMIKU JESTEM ZDEGUSTOWANA Odpowiedz Link Zgłoś
whitechick Re: ta jest blondynka:-)))) 20.11.09, 16:54 straszny jest ten filmik ale kto wie może to miłość;) ale inne filmiki są fajne, aż mnie coś wzięło na taki romansik z sexowym ciemnokórym oczywiście bez zobowiązań żeby potem płaczu nie było, takie 2 tygodnie uniesienia ehhh;) i nawet znam powód swojej zachcianki, oczywiście niedoceniający facet, jak mnie zostawi to jadę na wczasy i chętnie sobie poromansuję;) Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: ta jest blondynka:-)))) 20.11.09, 17:09 whitechick napisała: jak mnie zostawi to jadę na wczasy i chętnie sobie > poromansuję;) Udanej zabawy , na pewno Ci nie zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
whitechick Re: ta jest blondynka:-)))) 20.11.09, 17:48 pewnie, że nie bo niby czemu miałoby mi zaszkodzić a zresztą mi to już chyba nic nie zaszkodzi i jest mi wszysko jedno. nie każdy może ma takie udane i poukładane życie dlatego czasem taki romans pomaga przynajmniej się dowartościować a wakacyjny klimat temu sprzyja. Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: ta jest blondynka:-)))) 20.11.09, 18:04 whitechick napisała: > pewnie, że nie bo niby czemu miałoby mi zaszkodzić a zresztą mi to > już chyba nic nie zaszkodzi i jest mi wszysko jedno. nie każdy może > ma takie udane i poukładane życie dlatego czasem taki romans pomaga > przynajmniej się dowartościować a wakacyjny klimat temu sprzyja. No coś Ty, jak możesz mówić , że Ci wszystko jedno. Mierz wysoko nawet w Egiptowie jeśli już nastała taka konieczność. Czy romansem sie dowartościujesz? Nie sądzę , zostanie Ci nie smak. Ale na pewno super wypoczniesz i dobrze się będziesz bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
alyl Re: ta jest blondynka:-)))) 04.12.09, 21:53 jesteście okropni.. gruba kobieta nie może się zakochać? grubi ludzie nie mogą przeżywać szczęścia? to , że Ona ma takie kształty, nie może chodzić z habisiem po plaży?Może habiś to lubi...jesteście za mało tolerancyjni!!! grubi ludzie żyją też i też chcą być kochani...(ja jestem w normie), ale brzydzi mnie to , że tylko patrzycie na siebie.Ta kobieta też chce być szczęśliwa, a dlaczego , by nie???????? Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: ta jest blondynka:-)))) 04.12.09, 22:29 Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości. Czasy anorektycznych modelek kształtujących "magazynowy" obraz kobiety zrobiły swoje. Wygląd to kwestia gustu - co ta osoba sobą prezentuje ma tu największe znaczenie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
co.tam.panie Re: Jaki typ urody preferują habisie? 19.11.09, 22:16 4 lata, to już długoletni związek, na pewno oparty na miłości. Mnie chodzi o to którą z dwóch przeciętny egipski chłopak by wybrał: szczupłą-płaską, czy zaokrągloną. Np. którą by na dyskotece poprosił do tańca? Odpowiedz Link Zgłoś
bebap4 Re: Jaki typ urody preferują habisie? 19.11.09, 22:37 Doskonale rozumiem o co chodzi i tak jak pisałam jeden woli taką drugi woli inną a ci najgorsi nie ważne jak wygląda oby dziura była i łatwa dziewczyna(przepraszam jeśli kogoś uraziłam ale takie jest moje zdanie) nie robię z siebie Miss World ale niejeden Egipcjanin się za mną oglądał chociaż po kilku dniach na słoneczku bardziej przypominam ich krajanke niż dziewczynę z europy przez co miałam już nie raz kłopoty ale nie o tym tu mowa.Pozdrawiam i życzę miłej nocki. Odpowiedz Link Zgłoś
bebap4 Re: Jaki typ urody preferują habisie? 19.11.09, 22:41 A zapomniałam dodać,że Egipcjanin to taki sam facet jak inni i z pewnością zdecydowana większość woli aby dziewczyna miała czym oddychać nie musi być puszysta czy takie tam ale w tym jednym miejscu najlepiej żeby nie była płaska. Odpowiedz Link Zgłoś
goldsztajn Zadne blondynki 20.11.09, 09:14 Nie wkrecajcie sobie:-) Pytalem wczoraj jednego Egipcjanina i powiedzial, ze tylko Ruby i jakies libanskie wokalistki, ktorych nie pamietam:-) www.youtube.com/watch?v=29INXU7acBQ Odpowiedz Link Zgłoś
co.tam.panie Ruby 20.11.09, 11:04 www.youtube.com/watch?v=e966wklzBfM&feature=related Szczupła to ona nie jest. Można jeszcze określić jak normosteniczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
arabichabibi Re: Ruby 20.11.09, 11:15 z rozmow z moimi przyjaciolmi i patrzac na ich zony czy narzeczone wnioskuje ze podobaja im sie pulchne dziewczyny nie grube ale nie szczuple a najlepiej by miala fajna latynoska pupe no niestety moj dostal z polskim plaskim tylkiem ale mu nie przeszkadza co do biustu chyba nie ma dla nich znaczenia no ale pulchne dzewczyny przewaznie maja czym oddychac wiekszosc z moich przyjaciol ma swoje drugie polowki ciemnowlose i tylko jedna jest blondynka wiec chyba tez bez znaczenia ale dla nich najwazniejsze jest wnetrze kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
co.tam.panie Re: Ruby 20.11.09, 12:07 No właśnie, te latynoskie pupy a la Salma Hayek chyba ich kręcą, zwłaszcza jak panie nimi kręcą. Ruby ma ładniutką buzię, może nawet za ładną ale jest symetryczna, taka jak lubię. > ale dla nich najwazniejsze jest wnetrze kobiety Pisząc o wnętrzu chyba nie masz na myśli psychiki? :P Odpowiedz Link Zgłoś
arabichabibi Re: Ruby 20.11.09, 12:12 :D z psychika niektorych pani mozna by polemizowac rozni faceci lubia rzne niektorzy glupiutkie zeby przy nich pokazac jakim sie jest mozgowcem niektorzy blyskotliwe by moc z nimi o czym podyskutowac co do pupy i symetrii taka nasza polska uroda ze raczej nie mamy czym krecic i polacy takie nas kochaja bo za wielkiego wyboru nie maja?? a moze poprostu taki typ urody lubia? egpcjanie lubia chubby i juz ich panie tez maja na czym siedziec ale jak widac i na tym forum nasze plaskodupne siedzenia tez sa w modzie:D Odpowiedz Link Zgłoś
co.tam.panie szczupłe 20.11.09, 12:35 Mnie akurat podobają się szczupłe i płaskie. Nie lubię tlenionych blondynek z lokami- okropność. Co do symetrii, to ważna jest nie tylko ta w płaszczyźnie strzałkowej ale i horyzontalna. Odpowiedz Link Zgłoś
arabichabibi Re: szczupłe 20.11.09, 12:39 i super mnie natomiast podobaja sie chlopcy o ciemnej karnacji sredniej budowy ciala bo nie lubie chuderlakow ani pakerow z silowni za rogiem Odpowiedz Link Zgłoś
rhoxer Re: Ruby 20.11.09, 12:49 co.tam.panie napisał: > No właśnie, te latynoskie pupy a la Salma Hayek chyba ich kręcą> Salma Hayek z pochodzenia jest Arabka( Libanka), urodzona w Meksyku, ale Arabka. Shakira rowniez ma libanskie pochodzenie i nawet nazywa sie tak samo jak egipski prezydent. Obie mowia po arabsku. Odpowiedz Link Zgłoś
co.tam.panie Re: Ruby 20.11.09, 13:12 rhoxer napisał: > Salma Hayek z pochodzenia jest Arabka( Libanka), urodzona w Meksyku, > ale Arabka. Ojcem Salmy jest libański biznesmen, matka to meksykańska śpiewaczka Diana Jiménez. Salma jest bardzo podobna do mamusi. Ma też jej biodra :) www.zimbio.com/pictures/ri4MP0e-irQ/Warner+Bros+Premiere+Poseidon+Arrivals/wfW_6et6u-q/Diana+Jimenez Odpowiedz Link Zgłoś
rhoxer Re: Ruby 20.11.09, 13:29 Ale imie ma arabskie i mowi po arabsku. " Fluent in English, Arabic, Spanish and Portugese" Salma is an Arabic name that means "peace" or "calm". www.imdb.com/name/nm0000161/bio Odpowiedz Link Zgłoś
co.tam.panie Salma 20.11.09, 13:52 OK. Salma jest mieszańcem. Ojciec trzymał ja króko. A chodziła do katolickiej szkoły. :) W całej okazałości jest w scenie tańca na stole w filmie "Od zmierzchu do świtu". Jak dla mnie za grube uda i za szerokie biodra. Do tego kwadratowa szczęka. No i ten wąż po co? www.3gpdb.com/videoy.php?b=twfbEzfGdSr&from-dusk-till-dawn-soundtrack-produced-by-emo= Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: Salma 20.11.09, 16:22 co.tam.panie napisał: Jak dla mnie za grube uda i za szerokie biodra. Sprawdź za kaloryferem czy aby jakieś jedzonko tam nie śmierdzi, bo Twoja kobieta to chyba anorektyzm musi kultywować, żeby Ci się podobać. Nie rozumiem Cię chłopie w ogóle. Ciekawe czy znalazła by się jakaś płaszczyzna , w której moglibyśmy się dogadać, jak na razie nie znajduję ale może przy okazji innego wątku. A ruchaczom kurortowym podobają się ogólnie wszystkie nie ważne czy gruba czy chuda, mądra czy głupia , brunetka czy blondynka ważne żeby jeszcze ciepła była. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: Ruby 20.11.09, 16:06 co.tam.panie napisał: > Szczupła to ona nie jest. Można jeszcze określić jak normosteniczna :) Podobno telewizja pogrubia co tam panie jak widać nie które monitory komputerowe też. A wieszaki to można w szafie pooglądać. Dla mnie fajna dziewczyna i nie dziwię się , że im się też podoba Odpowiedz Link Zgłoś
damaris-damaris Re: grube 20.11.09, 17:05 Jaki błyskotliwy wątek...Tyle,że zacząłeś od pytania o gusta habisiów,a kończysz na jakimś ekshibicjoniźmie.Jak chciałeś się polansować i pogadać o upodobaniach,trzeba było znaleźć forum spod znaku różowej landrynki. Jesus!Jak ty mnie irytujesz!Marzę o dniu,gdy twoje posty zaczną stąd znikać,bądź sam stąd znikniesz.Ty puchaczu,z klubu puchaczy przez "r",(że zacytuję pewnych panów) Odpowiedz Link Zgłoś
co.tam.panie Instrukcja 20.11.09, 17:11 Po prawej stronie masz takie coś: Posty Twoich przyjaciół i nieprzyjaciół. Klikasz na nieprzyjaciół, wrzucasz mój nik i stawiasz ptaszka w kratce -Nie pokazuj wątków i postów nieprzyjaciół. I masz spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: grube 20.11.09, 17:14 damaris-damaris napisała: Jesus!Jak ty mnie irytujesz!Marzę o dniu,gdy twoje posty zaczną stąd znikać,bąd > ź sam stąd znikniesz.Ty puchaczu,z klubu puchaczy przez "r",(że zacytuję pewnyc > h panów) Damaris wyluzuj , jest piątek trzeba trochę odreagować, zrób sobie dobrego drineczka , luzik do poniedziałku. A potem zobaczymy jak będzie , atak to podstawa. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
co.tam.panie Re: grube 20.11.09, 17:21 rubio.3 napisała: > Damaris wyluzuj , jest piątek trzeba trochę odreagować, zrób sobie dobrego > drineczka , luzik do poniedziałku... Buziaki Ja powiem, że szczerze pokochałem Damaris. Kto się lubi, ten się czubi. Na pewno odwzajemni moje uczucie. Też poproszę o buziaka. dzięki... i nadstawię po chrześcijańsku drugi policzek. Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: grube 20.11.09, 17:29 co.tam.panie napisał: > Ja powiem, że szczerze pokochałem Damaris. Kto się lubi, ten się czubi. Na pewn > o > odwzajemni moje uczucie. > > Też poproszę o buziaka. > dzięki... i nadstawię po chrześcijańsku drugi policzek. Kto wie może po 5 drinku Damaris zmieni zdanie, jak to w tym twoim przysłowiu było "staraj się". A policzka kanalio to Ty mi tu nie podstawiaj , bo się od żarówki jeszcze poparzysz Odpowiedz Link Zgłoś
co.tam.panie Re: grube 20.11.09, 17:36 rubio.3 napisała: > A policzka kanalio to Ty mi tu nie podstawiaj , bo się od > żarówki jeszcze poparzysz Umów się ze mną na drinka albo lepiej na 3. Nazwiemy go KANALIA. Absolut cytrynowy, Ciociosan, sok z pomarańczy i gazowana mineralka. Co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: grube 20.11.09, 17:46 co.tam.panie napisał: > Umów się ze mną na drinka albo lepiej na 3. Nazwiemy go KANALIA. > Absolut cytrynowy, Ciociosan, sok z pomarańczy i gazowana mineralka. Co ty na t > o? Na 3 kanalie to nawet z domu się nie opłaca wychodzić. Sprawdziłam BMI też się nie łapię za tłusta jestem. Hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
damaris-damaris Re: do rubio 20.11.09, 17:30 Tak Rubio.Złość urodzie szkodzi.A,że Ja taka ładna jestem,to muszę na siebie uważać;)już Dawno mnie tak nikt nie rozdrażnił.Ale przestaję już czytać wypociny tego pana!Zatem moja uroda pozostanie ocalona;)też ci życzę miłego weekendu!*tylko z tymi drinkami to nie przesadź!;) Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: do rubio 20.11.09, 17:36 damaris-damaris napisała: > Tak Rubio.Złość urodzie szkodzi.A,że Ja taka ładna jestem,to muszę na siebie uw > ażać;)już Dawno mnie tak nikt nie rozdrażnił.Ale przestaję już czytać wypociny > tego pana!Zatem moja uroda pozostanie ocalona;)też ci życzę miłego weekendu!*ty No to kamień z serca , uroda ocalona reszta też. Ale to ja Ci polecałam drinka dla spokoju, a ja na pewno nie przesadzę- postaram się w każdym bądź razie- bądź spokojna. buziaki > lko z tymi drinkami to nie przesadź!;) Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: BMI 20.11.09, 17:06 co.tam.panie napisał: > BMI w granicach 18. > Wiek też :) > > Mam taką teorię, że tę pustkę to można regularnie zapełniać bez nadmierniego ża > rcia. Na pewno mnie rozumiesz. :P Co do BMI to policzę za chwilę, wiekiem niestety się nie załapię. Rozumiem, rozumiem czyżby głodnemu chleb na myśli. Ty zboczeńcu jeden!! No dobra ale dałbyś radę tyle towaru dostarczyć co by magazyny się nie marnowały? Odpowiedz Link Zgłoś
co.tam.panie mądrość narodów 20.11.09, 17:14 Jest takie przysłowie egipskie, albo rosyjskie, nie pamiętam. "Całego wina nie wypijesz i wszystkich kobiet nie pokochasz. Ale starać się trzeba". Odpowiedz Link Zgłoś
arabichabibi Re: BMI 07.12.09, 09:49 no chyba przesadziles z tym BMI przy wzroscie 173 musia bym wazyc 50 kg to juz anoreksja. w latach swietnosci wazylam 62 i wygladalam przy grubych meskich kosciach i tym wzroscie jak trup! ale jak ktos lubi sie w luzku o kosci obijac to lux na szczescie habisie wola miec mieciutko:P Odpowiedz Link Zgłoś
co.tam.panie Żegnam Was 20.11.09, 17:29 Niestety nie dowiem się już niczego, bo jasnacholera mnie zablokowała. Solidarność jajników jest silniejsza od mojej mądrości. Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: Żegnam Was 20.11.09, 17:32 co.tam.panie napisał: > Niestety nie dowiem się już niczego, bo jasnacholera mnie zablokowała. > Solidarność jajników jest silniejsza od mojej mądrości A skąd wiesz , że cię zablokowała skoro piszesz dalej? Coś kręcisz Odpowiedz Link Zgłoś
co.tam.panie Re: Żegnam Was 20.11.09, 17:37 Jak się wyloguje to już mnie tu nie będzie. I kto będzie sumieniem tego Narodu, znaczy forum? Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: Żegnam Was 20.11.09, 17:42 co.tam.panie napisał: > Jak się wyloguje to już mnie tu nie będzie. > I kto będzie sumieniem tego Narodu, znaczy forum? Nie ma ludzi nie zastąpionych . jakoś damy radę bez Ciebie. Hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
co.tam.panie Alleluja i do przodu 20.11.09, 17:53 3majcie się Dziewczyny. Nie myślcie o mnie źle. Odpowiedz Link Zgłoś
co.tam.panie kobiety 20.11.09, 17:39 Zawsze możesz wpaść na forum Kobiety. Tam luzik, fajne, dowcipne laski są. Odpowiedz Link Zgłoś
arabichabibi Re: kobiety 20.11.09, 17:45 kur............ mac polska ot ci cala nie umiecie inteligentnie rozmawiac kazdy kto ma odmienne zdanie jest bezmozgiem debilem oszolomem i kto wie czym jeszcze albo sie wywala jego posty albo sie go blokuje albo sie wysmiewa najlepiej zaluzcie tu forum wzajemnej adoracji i przyjaciol drineczkow i obsrywajcie wszytskich arabow zwolennikow arabow kobiety arbabow wogole facetow szal pal poprostu skoda ze shakiry nie ma bo za jej anowania takie rzeczy nie maily miejsca poklony Odpowiedz Link Zgłoś
arabichabibi Re: kobiety 20.11.09, 17:52 by the way rubio ty tez sie zmienilas i to bardzo kiedys z przyjemnoscia czytalam twoje wypowiedzi i bylas jedna z ulubionych moich autorek ale sie zawiodlam poprostu moze masz racje ze jestem przewrazliwiona ale nienaidze jak ludzie mnie obrazaja bo ja staram sie tego nigdy nie robic kazdy ma prawo do swego zdania Odpowiedz Link Zgłoś
arabichabibi Re: kobiety 20.11.09, 17:53 a co.tam.panie mozesz poszalec i u mnie na forum cg=hodz tam malo ludu zaglada bo nie ma takiej zadymy jak tu Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: warunek 20.11.09, 18:12 co.tam.panie napisał: > Przyjde ale będzie tam Damaris i Rubio? Na mnie nie licz tu mi jest dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: warunek 20.11.09, 23:54 Jak nas Jasna przywróci mam nadzieje w poniedziałek, to co by się stało zadość co.tam.panie. to stańmy na uklepanej ziemi . Możemy np zatańczyć a potem Kanalię wypić. Hi hi wchodzisz w taki deal ? Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: kobiety 20.11.09, 18:12 arabichabibi napisała: > by the way rubio ty tez sie zmienilas i to bardzo kiedys z > przyjemnoscia czytalam twoje wypowiedzi i bylas jedna z ulubionych > moich autorek ale sie zawiodlam poprostu > moze masz racje ze jestem przewrazliwiona ale nienaidze jak ludzie > mnie obrazaja bo ja staram sie tego nigdy nie robic > kazdy ma prawo do swego zdania Nie zmieniłam się arabihabibi, nadal piszę w ten sam sposób, tylko może wcześniej moje posty nie dotyczyły Twojej osoby i stąd ten zawód. Dlaczego nie dasz sobie przetłumaczyć , że nikt Cię nie obraża a nawet nie ma takiego planu. Dyskusja to dyskusja , wszystkie chwyty dozwolone. Pisz konkretnie i od siebie a nie przez pryzmat miłości do miejsca w którym teraz jesteś, ja wiem , że tam życie toczy się inaczej , co innego jest ważne , sercem jestem w Egipcie jako kraju, ale to nie oznacza , że mam klapki na oczach i wszystko tam jest cacy a w Polsce beznadzieja. Pomyśl o tym bardzo Cię proszę, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: kobiety 20.11.09, 17:58 arabichabibi napisała: > kur............ mac polska ot ci cala > nie umiecie inteligentnie rozmawiac > kazdy kto ma odmienne zdanie jest bezmozgiem debilem oszolomem i > kto wie czym jeszcze > albo sie wywala jego posty albo sie go blokuje albo sie wysmiewa > najlepiej zaluzcie tu forum wzajemnej adoracji i przyjaciol > drineczkow i obsrywajcie wszytskich > arabow > zwolennikow arabow > kobiety arbabow > wogole facetow > szal pal poprostu > skoda ze shakiry nie ma bo za jej anowania takie rzeczy nie maily > miejsca > poklony Ups nerwowość się wkradła. Przepraszam kandydatkę na Kleopatrę za nasz brak inteligencji, niestety to się ma nie nabywa. Uwielbiam Arabów tak samo jak drineczki a jeszcze bardziej lubię dowcipną konwersację. Nie rozumiem skąd u Ciebie wniosek , że jesteś oszołomem, przecież nikt tego nie napisał. Odmienne zdania są dopuszczalne ,bo w wyniku tego rodzi się dyskusja. Twoje zdanie na temat beznadziejnej Polski już przedstawiłaś. Wybrałaś jako teraźniejszą ojczyznę Egipt i ok ale to nie oznacza , że wszyscy ze względu na Twoją osobę musimy kochać islam, nie mówić złego słowa o facetach z Egiptu itp. Dostałaś dar mowy , pisania nauczyli Cię w szkole to konstruktywnie walcz ze wszystkimi , którzy są dla Ciebie nie do strawienia. Pamiętaj , że logiczna i mądra argumentacja czasem otwiera oczy innym ludziom. Czekam na nią z utęsknieniem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amina.0 Re: Jaki typ urody preferują habisie? 21.11.09, 11:55 Witam ... Przecież to jest jasna sprawa że każdy ma swój gust ... nam dziewczyną też sie podobają różni chłopcy ... Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: Jaki typ urody preferują habisie? 21.11.09, 22:19 Re: Jaki typ urody preferują habisie? ... z tego co widziałam i doświadczyłam to bez znaczenia łada czy mniej gruba czy chyda ....dziewczyna ma być dobra!!! a wiecie co to znaczy ?podporządkowana, uległoa , ma się nie odzywać nie pytana i absolutnie nie może pokazać,że jest madrzejsza i lepiej wykształocona od swojego mężczyzny. To typ tradycyjny , nowoczesnych , akcptujących naszą kulturę egipcjan jest mało a przeciętna turystka nie ma do nich dostępu. Oni naprawde nie są wymagajacy co do urody , stulu ubierania , jak dziewczyna jest bardzo ładana to napoczatku się cieszą ,ale potem irytują ,że koledzy są za bardzo zainteresowani , patrzą się zbyt długo i uśmiechają za czesto.... ech długo by pisać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
happy.end Re: Jaki typ urody preferują habisie? 21.11.09, 22:37 latika101 napisała: > ...dziewczyna ma być dobra!!! a wiecie co to > znaczy ?podporządkowana, uległoa , ma się nie odzywać nie pytana i > absolutnie nie może pokazać,że jest madrzejsza i lepiej > wykształocona od swojego mężczyzny. Czyli hidżab w dawnym znaczeniu, nie tylko stroju ale szerszych relacji kobiety i mężczyzny. Ciekawe, że muzułmanki od bardzo dawna nosiły spodnie a w Europie wolno je wkładać kobietom dopiero od 100 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
szalonaburza Re: Jaki typ urody preferują habisie? 22.11.09, 01:55 Zgadzam się Latiką:) Ładne, atrakcyjne kobiety są materiałem na kochanki. Z takimi fajnie jest imprezować, pokazywać się wśród ludzi, spędzać czas. One mają możliwość spędzania lekkiego i fajnego życia z Egipcjanami. Jak kiedyś "skoczy w bok", będzie bolało, ale przecież to była tylko kochanka, czyli.... Ale żona musi być uległa, dobra, musi pracować na reputację swojego męża. Bo reputacja mężczyzny w Egipcie jest najważniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
dinah33 Re: Jaki typ urody preferują habisie? 02.12.09, 20:48 szalonaburza napisała: > Zgadzam się Latiką:) > > Ładne, atrakcyjne kobiety są materiałem na kochanki. Z takimi fajnie jest > imprezować, pokazywać się wśród ludzi, spędzać czas. One mają możliwość > spędzania lekkiego i fajnego życia z Egipcjanami. Jak kiedyś "skoczy w bok", > będzie bolało, ale przecież to była tylko kochanka, czyli.... > > Ale żona musi być uległa, dobra, musi pracować na reputację swojego męża. Bo > reputacja mężczyzny w Egipcie jest najważniejsza. > zatem same macie odpowiedź.... Odpowiedz Link Zgłoś
a_ain1609 Re: Jaki typ urody preferują habisie? 07.12.09, 16:08 A ja mam troche inne spostrzezenia. Na pewno typ, jaki preferuja egipscy mezczyzni jest zwiazany z planami jakie maja wobec wybranki.Z gory uprzedzam, ze sa to moje prywatne obserwacje i nie chcialabym nikogo urazic. Zauwazylam, ze Egipcjanie, gdy szukaja kandydatke na zone patrza przede wszystkim na pochodzenie, rodzine i ich status spoleczny (nie znam przypadku, gdy prawnik, lekarz, inzynier itp wzial za zone corke rolnika) , nastepnie jej wyksztalcenie- najlepiej na tym samym poziomie z malym minusem- facet chce imponowac kobiecie. Kolejna waznym elementem jest wyglad- mysle, ze Egipcjanie szczegolnie przywiazuja do tego wage. I tak kobieta powinna byc ladna (wzglednie dla kazdego), mozliwie jak najwyzsza ( ale nie wyzsza niz mezczyzna) i rzeczywiscie lepiej, zeby byla przy kosci ( ale nie otyla- po prostu zgrabna pulchniejsza kobietka). Warto zwrocic uwage na kolor skory- tez mozliwie jak najjasniejszy.Kolor oczu i wlosow chyba nie ma az takiego znaczenia, chociaz niebieskooka blondynka to dla nich egzotyka- przyciaga. Co do argumentu, ze lepiej, zeby zona nie byla zbyt ladna to sie nie zgodze- z moich obserwacji wynika, ze zona powinna byc uwazana za jak najladniejsza. Inna sprawa, ze zonaci mezczyzni rzadko spotykaja sie z niezonatymi w towarzystwie zon- czesto kawalerowie nie znaja partnerek swoich kolegow- jedynie ze zdjec lub z opowiesci. Wazne jest rowniez by przyszla zona cieszyla sie dobra opinia, byla skromna( w ubiorze i zachowaniu) i niesmiala. Swoje obserwacje przeprowadzilam wsrod znajomych z Kairu- klasa srednia/ wyzsza. Mozliwe ze sprawa ma sie inaczej jesli chodzi o chlopakow z kurortow- niestety nie znam zadnego, zeby moc sie na ten temat wypowiedziec :) Odpowiedz Link Zgłoś
2009wa-wa Re: Jaki typ urody preferują habisie? 08.12.09, 14:35 Habisie biora to co sie nawinie czy stara czy mloda czy bogata czy biedna, na krotki czas wszystko dobre, bo wiadomo ze znajomosci trwaja niedlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
promyk.5 Re: Jaki typ urody preferują habisie? 14.12.09, 19:23 To prawda podobaja im się każde, nie ma znaczenia czy jest to blondynka czy brunetka. Zależy im tylko na kontaktach, by potem chwalić sie przed kolegami ile to dziewczyn zaliczyli w ciągu sezonu! Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: Jaki typ urody preferują habisie? 15.12.09, 01:39 Promyk , to prawda , mi to zdradził , znajomu mojego ex , a Tobie kto o tym powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
promyk.5 Re: Jaki typ urody preferują habisie? 15.12.09, 09:46 latika101 napisała: > Promyk , to prawda , mi to zdradził , znajomu mojego ex , a Tobie > kto o tym powiedział? Ja dowiedziałam sie od koleżanki, a ona od swojej fryzjerki - ma męża Egipcjanina. Mąż jej opowiadał jak to chłopaki między sobą się chwalą ile maja numerów i jakie dziewczyny poznali. Odpowiedz Link Zgłoś