ktos1292 11.12.09, 22:09 co powiecie o dyskotece w Aqua fun o ile takowa jest bo w ofertach wyczytałam, że jest :) prosze o jakieś informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaargus Re: dyskoteka w Aqua fun 14.12.09, 18:25 jest, jest!!! nawet nie najgorsza... choć nie ma najlepszej opinii tubylców... jeśli chcesz się pobawić to pamiętaj - tylko we własnym hotelowym gronie! egipcjanie przychodzą tam tylko po jedno - sponsoring niestety :( ale są oczywiście zalety - kameralna, muza znośna i za free jeśli jestes gościem hotelowym, chodź mi chyba najbardziej jednak podobało się w havanie... Odpowiedz Link Zgłoś
ktos1292 Re: dyskoteka w Aqua fun 14.12.09, 20:55 tak wiem, niestety trzeba bardzo na nich uważać bo są w stanie wydusić z nas ostatni grosz. mi chodzi głównie o pobyt w tej dyskotece głównie żeby zabić czas w poczekaniu na wyjście na coś większego ;) prawdopodobnie Ministry of sound (uwielbiam ją) a o Havanie niestety nie słyszałam. serdecznie dziękuje za informację. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
blup66 Re: dyskoteka w Aqua fun 15.12.09, 12:27 Jest masakrycznie głosna muzyka, ale faktycznie da się znieść choć okrutnie poprzerabiana " po arabsku".Zazwyczaj bawią się tam wszyscy animatorzy z hotelu więc można się pośmiać, bo co wieczór mają nową zdobycz:D Przyjamna obsługa (pomijając bramkarzy) ale i sporo podstarzałych Arabów chętnych na nową znajomość, dość natrętni. Odpowiedz Link Zgłoś
ktos1292 Re: dyskoteka w Aqua fun 15.12.09, 15:09 to fajnie :) jestem bardzo wdzięczna za informacje :) a jeszcze chciałam zapytać o animacje i ogólną ocenę hotelu ? Odpowiedz Link Zgłoś
fatima25.0 Re: dyskoteka w Aqua fun 16.12.09, 18:54 Witam!Ja w tym hotelu byłam 2 razy i bardzo mile wspominam pobyt!Z tego co wiem to animatorzy już się zmienili parę razy....Ale jak ja byłam to była świetna obsługa, animatorzy,dyskoteka!Pokoje są w porządku,łazienki z prysznicem ale trochę małe,jedzenie i drinki bardzo dobre!!!Ogólna ocena na 4!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ktos1292 Re: dyskoteka w Aqua fun 16.12.09, 20:16 Serdeczne dzięki na informacje:) czytałam już trochę opini o tym hotelu i nie wszystkie były pozytywne ale na szczęście nie na leże do tych zbyt wymagających bo w końcu nie latam tam by spędzać czas w hotelu a co do egipskich hoteli to już raz trafiła na jeden z tych nieco gorszych więc myślę, że już mnie nic nie zdziwi :P Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś