obadziarka 19.12.09, 16:14 dzis wrocilem z aqua blu w sharm, moge odpowiedziec na pytanie jesli ktos bedzie ciekawy pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamma-mia66 Re: aqua blu ssh wrocilem pytajcie 19.12.09, 21:32 no cóż pytania standartowe, jakie wrażenia i jak Ci się podobało? Też myślę o tym hotelu...z jakiego biura leciałeś? Jak pokoje, wyżywienie, plaża? Odpowiedz Link Zgłoś
obadziarka Re: aqua blu ssh wrocilem pytajcie 20.12.09, 19:44 leciałem z tui, pierwszy raz jestem niezadowolony z rezydenta w hotelu. kobieta chciala tylko sprzedac wycieczki i zikneła. blisko do od marketu, plaza w beach albatros- ładna,rafa mała i zniszczona lezaki polamane, materace poplamione. masa ruskich. jedzenie monotonne- sniadanie parowka, ta sama na obiad, mozna ja spotkach pokrojona w dodatkach do pizzy wieczornej, a jak nie pojdzie to w omletach dnia nastepnego. pokoje na 4, sprzatan ecodziennie, bez zarzutu, obsluga nahalna, dziwnym trafem psuly sie ciagle dystrybutory. naczynia brudne, szklaki plukane 1 sekude pod kranem.masaze w obiekcie hurt 6 osob po 20$-warte ceny. zjezdzalnie fajne-sikaja ludzie do wody. przydaje sie znajomosc podstaw arabskiego- ladniejsze reczniki. nie wszystkie bary sa w all- mozna nabrac sie na obiad za 18$. ogolnie na szkolna 4 minus. zasluguje na egipskie 3*. cena za 7 dni max 1600 zl, wiecej bym nie dal. apteka w obiekcie drozsza kikakrotnie niz ta a zewnatrz idac po wyjsciu w lewo. w pobizu tani sklep kolo stacji paliw. przyjezdzaja obce wycieczki na zjezdzalie- trzeb aczekac na maty. ogromny plus-czujosc obslugi przy wchodzeniu do obiektu. nie dawaj kasy w paszport-daja to co maja. polacy maja pokoje od numerow 4 5 i 7. polecam restauracje wloska. naczynia zabieraja nawet jak nie skonczysz zjesc bo juz ini czekaja w kolejce. kolacja jest np od godz 19 do 22, ale o 20 to juz nic nie zjesz bo ruscy zjedli. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
roxi75 Re: aqua blu ssh wrocilem pytajcie 20.12.09, 20:48 obadziarka - straszny z Ciebie malkontent, byłam tam w tym roku i widziałam wszystko nieco inaczej. W przyzłym roku też tam jadę. Odpowiedz Link Zgłoś
blueazur Re: aqua blu ssh wrocilem pytajcie 21.12.09, 07:30 Ja byłam z rodzinką w czerwcu 2009 i odczułam to samo. Hotel bardzo taki sobie, żadna rewelacja. Sam obiekt nawet ciekawy ale reszta badziewie. Najgorsza obsługa jaka kiedykolwiek spotkałam. Nikomu nie polecam, chyba że za dużo niższą cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
obadziarka Re: aqua blu ssh wrocilem pytajcie 21.12.09, 19:17 bo ja mam porównanie z innymi hotelami w tej cenie, dlatego moge porownac. najgorsze, że zamówiłem jedzenei na odprawę i zgubili kartkę rezerwacji. dali kartkę na posiłki, ktorych nigdzie nie chcieli podac. kicha z lekka Odpowiedz Link Zgłoś
talicja Re: aqua blu ssh wrocilem pytajcie 21.12.09, 16:33 Ho-ho,to widzę,że na "nasze"Halomy" wogóle nie powinnam narzekać,bo w zasadzie oprócz monotonnego jedzenia nie było rzednych rażących niedoskonałości i tego typu problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: aqua blu ssh wrocilem pytajcie 21.12.09, 16:53 o kurcze dobrze,że zrezygnowałam z tego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
blueazur Re: aqua blu ssh wrocilem pytajcie 21.12.09, 20:56 Napiszę jeszcze że sprzątacz bezczelnie chciał nas wrobić w stłuczone lustro w łazience za które mieliśmy zapłacić. Kiedy wróciliśmy do pokoju wisiało już niby nowe ale ani śladu potłuczonego. Zginęła też woda po goleniu która rzekomo stłukła się razem z lustrem. Była wielka afera włączając managera hotelu i rezydenta. Wszystko trwało dobre 3 godziny zanim wszyscy święci odwiedzili nasz pokój. Nerwy,niesmak stracone godziny wypoczynku - tak było. Dobrze że rezydentka (Exim)stanęła w naszej obronie i jakoś sie wszystko rozeszło. Jeszcze przy wymeldowaniu chciano nas za to lustro znowu skasować ale stanowczo odmówiliśmy i dali nam w końcu spokój.Na koniec ukradziono nam z leżaka ręcznik - tego było za wiele jak na tygodniowy pobyt!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś