mkk-1 26.12.09, 21:38 Prośba o opinie na temat tego hotelu, gdzie są najlepsze pokoje, jaka jest plaża, może coś o rafie i snoorkowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siuniek Re: Morgana Beach Resort TABA 30.12.09, 15:16 Byłam w Morganie w 2008 r. Wspominam go jako jeden z lepszych hoteli w jakich byłam w Egipcie. Choć początkowo byłam przestraszona kiedy z poziomu parteru do pokoju prowadzono nas schodami w dół. Ale okazało się że pokój mamy na II piętrze. Po prostu hotel połozony jest na zboczu. Wszystkie okna wychodzą na basen i morze. Basen ładny, czysty, z leżakami nie było problemów. Plaża tuż za basenem. Rafa super - blisko brzegu, łagodne zejście. Pokój duży, czysta łazienka, czajnik, kawa herbata lodówka z wodą mineralną, mały balkonik. Dookoła hotelu pustki, więc na spacery poza hotel nie ma co liczyć. Do Taba Heights - gdzie więcej sklepów - trzeba wybierać się taksówką. Odpowiedz Link Zgłoś
dara9 Re: Morgana Beach Resort TABA 27.08.10, 00:15 Przepraszam a czy mozesz mi powiedziec jaki zespół animatorów wtedy był albo ich imiona? Odpowiedz Link Zgłoś
betiso5 Re: Morgana Beach Resort TABA 30.09.10, 10:31 Witam, czy ktoś ma jakieś pozytywne opinie na temat pobytu w tym hotelu? Na jaką pogodę można liczyć na początku grudnia? Odpowiedz Link Zgłoś
mkk-1 Re: Morgana Beach Resort TABA 16.01.10, 14:51 Dzięki za odpowiedź. Widzę że Morgana.... nie cieszy się popularnością. Może ktoś jeszcze tam był...? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mkk-1 Re: Morgana Beach Resort TABA 21.03.10, 20:50 ...może ktoś jeszcze był w Morgana B.R. Pozdrawiam bywalców :) Odpowiedz Link Zgłoś
tylko-kasia Re: Wyszukiwarka przestala dzialac? 22.03.10, 18:49 Moi rodzice prawdopodobnie pojada do tego hotelu we wrzesniu, bede wdzieczna za wszystkie informacje.W katalogu san&fun nic nie wspominaja o rafie natomiast w katalogu sky club pisze, ze jest jedna z najpiekniejszych raf i zejsc mozna do niej po pomoscie.Jak daleko jest do najblizszego miasta bo podobno hotel jest na totalnym odludziu? Odpowiedz Link Zgłoś
orgovana_1 Re: Morgana Beach Resort TABA 22.03.10, 10:20 Napisze jak wroce 5 kwietnia :). Malo jest info o tym hotelu. Ja lece z Czech a Czesi sa zachwyceni glownie rafa, ktora ponoc jest cudowna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mkk-1 Re: Morgana Beach Resort TABA 22.03.10, 18:04 orgovana_1 - dzięki :) życzę udanego pobytu! Ja wybieram się w maju. sebcioo - dzięki za tą radę - naprawdę bym na to nie wpadł... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Morgana Beach Resort TABA 22.03.10, 18:50 Skoro wpadles to ... po co tu smiecisz? A tak, wiem, po to jest forum, by smiecic. Odpowiedz Link Zgłoś
rekeva Re: Morgana Beach Resort TABA 07.04.10, 19:10 Wybieram się do MBR we wrześniu- więc też proszę o wpisy. A Ty sebcio tu najwięcej zaśmiecasz... Odpowiedz Link Zgłoś
michal2021 Re: Morgana Beach Resort TABA 14.08.10, 22:39 Witam,jesteśmy obecnie w Hotelu Morgana Beach Resort i nie jest tak wspaniale jak opisane w opiniach na stronie Sky Club o tym hotelu.Hotel, otoczenie jakoś ujdzie,natomiast reszta to tragedia.Zaczynając od posiłków,to najpierw trzeba wystać w kolejce po talerze aż szanowna obsługa przyniesie parę sztuk niedomytych ,gdy już załapiemy się na nie ,to czekamy w długiej kolejce żeby nałożyć sobie jedzenia,gdy już to nastąpi, to trzeba teraz znaleźć wolny stolik co nie jest łatwe i wymaga czasu,gdy już szczęśliwi siedzimy to możemy wreszcie zjeść ze smakiem zimne już jedzonko które sobie nałożyliśmy.Aha, w międzyczasie jeszcze trzeba załapać się na sztućce żeby można było zjeść to wystane jedzonko.Sytuacja z napojami jest podobna,nieważne jaka to pora dnia,długie kolejki, wydawanie po pół kubka napoju mieszanego z wodą w maksymalnej ilości 2szt. na osobę.Systematyczny brak jakiś napojów.Mało ludzi do obsługi wiec właściciel w ten sposób oszczędza na ilości spożywanych bo nie chce się spędzać czasu na urlopie w kolejkach.Obsługa nie reaguje na zajmowanie leżaków już wieczorem na następny dzień, a przecież w prosty sposób można w nocy pozbierać te ręczniki i wrzucić do jednego kubła, a jak kogoś nie ma parę godzin na łóżkach to zrobić to samo.Natomiast co do REZYDENTKI ze SKY CLUB to trzyma stronę właściciela hotelu a nie klientów jej Biura bo jak na razie to jej działania nie przynoszą efektu,zaproponowała natomiast zmianę na hotel w Sharmie ale za dopłatą 700zł od osoby.Więc jedynym rozwiązaniem zostanie pozew sądowy po przyjeździe, a kto nie chce spędzać w kolejkach swojego czasu urlopowego niech omija ten "Hotel". Odpowiedz Link Zgłoś
betiso5 Re: Morgana Beach Resort TABA 30.09.10, 10:15 Witam, czy posiada ktoś pozytywne opinie na temat Morgany Beach Resort? i na jaka pogodę tam liczyć na początku grudnia? Odpowiedz Link Zgłoś
tylko-kasia Re: Morgana Beach Resort TABA 30.09.10, 19:24 Nie wiem jaka pogoda bedzie w grudniu. Moi rodzice wrocili z Morgany 20 wrzesnia. Sa zadowoleni.Morgane potraktowali jako baze wypadowa do Izraela i Jordani.Mysle, ze jest to hotel dla ludzi ceniacych spokoj ( chociaz halasliwych (Czesi) nie brakowalo). Wieczorami wspanialy widok na Jordanie. Pokoje czyste, brak robakow, codziennie sprzatane. Plaza kamienisto-zwirowa, koniecznie buty do wody. Brak baru na plazy. Jedzenie typowo egipskie, tylko desery sie nie znudzily.Rodzice narzekali tylko na jedno, ze musieli daleko chodzic i wdrapywac sie po schodach( glowny budynek na zboczu) na po kolacyjnego drinka.Mieszkali w domkach przy samej plazy.Wspominali o dyskotece w hotelu, ale szczegolow nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
betiso5 Re: Morgana Beach Resort TABA 01.10.10, 11:30 Dziękuję Kasiu za opinię, mam nadzieję że znajdzie sie ktoś kto opisze o swoim pobycie w Morganie:) Odpowiedz Link Zgłoś