turhotel
13.01.10, 22:18
Nie wiem czy przypadkowo czy z ciekawosci czy dla zartu odwiedzilam to forum,ale musze przyznac ,ze lektury mialam na cale dwa dni..:)
Wciagnelo Mnie calkowicie.
Na wstepie powiem,ze nie bylam w Egipcie i raczej sie nie wybieram.
Powod jest prosty ,nie moge zniesc Arabow i nic na to nie poradze.Od ponad 10 lat mieszkam w Niemczech i Wielkiej Brytanii i mialam watpliwa przyjemnosc poznac wielu Egipcjan, Turkow, Tunezyjczykow.
Sa napastliwi,oblesni i falszywi.Zaniedbani ,smierdzi im z buzi cebula i przewaznie choduja duze brzuchy i dlugie paznokcie.
Skad taka roznica w moim odbieraniu tego narodu,a wiec mysle,ze przyczyna jest prosta,Ja poznalam tych ,ktorzy juz nie musza sie martwic o wize,mieszkaja w Niemczech lub Wielkiej Brytanii,sa juz ustawieni,dawno po rozwodach ze swoimi europejskimi zonami,w domach grzecznie siedza arabskie zony i dzieci.
Te zauroczenie ,ktore teraz przezywacie 20 lat temu przezywala moja kolezanka z pracy(niemka)13 lat sypiala w lozku z wrogiem,ktory jak juz uzbieral odpowiednia ilosc pieniedzy na koncie i mial pewnosc,ze z Berlina juz go nikt nie ruszy ,spakowal sie i odszedl.Bez powodu bez klotni.Jak udalo jej sie dodzwonic do jego rodziny do Egiptu to dowiedziala sie,ze Ona nigdy nie byla jego zona bo jest zwykla nieczysta dziwka!Sprawa rozwodowa to wogole byla jakas farsa i podstawieni swiadkowiearabi)swiadczacy o jej zdradach i niepoczytalnosci.Stracila duzo kasy duzo nerwow i syna,ktory jest czystym odzwierciedleniem tatusia.
W zyciu zawodowych tez czesto zdarza Mi sie z nimi wspolpracowac i powiem wam,ze tak leniwych nieslownych i niesystematycznych pracownikow nie spotkalam.Wszedzie wesza intryge,wszystko i wszyscy sa przeciw Nim.O kobietach i bylych zonach wypowiadaja sie z najwieksza pogarda.Zadko widze usmiech na ich twarzach.
Czyli jak widzicie calkowity odmienny obraz jaki Wy macie przed oczami na wakacjach.
Nie wiem co kieruje kobietami ,ze po 2 tygodniach zakochuja sie na zaboj.Nie moja sprawa nie mi oceniach.
Ale chce zebyscie wiedzialy ,ze Oni pewne rzeczy maja zkodowane od dziada pradziada i zadna milosc ich nie zmieni.Cialem beda z Wami dusza zawsze bedzie tam gdzie sie urodzili.Beda przy Was trwac z usmiechem na twarzy chocby i 10 lat ,a jak tylko osiagna cel to sie odwroca na piecie i odejda zabierajac wasze pieniadze dume i zdepcza cala wspolna przeszlosc.
Nigdy nie bedziecie dla nich prawdziwymi zonami przyjaciolkami czy kochankami.Jestescie wiezieniem ,gdzie trzeba przeczekac zeby przezyc i to wszystko.