Gość: Ktoś IP: *.hestia.pl / 195.116.171.* 11.02.04, 09:52 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ika Re: kto jedzie na koniec marca do Sharm IP: 81.168.209.* 11.02.04, 13:43 jedyne co wiem w tej chwili, to termin- końcówka marca.Nie wybrałam jeszcze biura ani hotelu i kolejny problem, nie lubię dopłacać za jedynkę a jestem sama - masz jakiś pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Do Ika IP: *.hestia.pl / 213.17.194.* 11.02.04, 14:00 Cześć, ja lecę razem z żoną do Sharm 24.03.do hotelu El Diwan z biurem Eximtours. Hotel sprawdzony, bo na forum są o nim same pozytywne opinie. Biuro też sprawdzone bo byłem już z nimi w Egipcie. To mogę Ci polecić. Teraz jest last minute za 1.450 na tydz. i 1800 na 2 tyg. Nie wiem czy jest dopłata do pokoju 1 os. Generalnie piszę tutaj bo chcę zebrać kilka osób, które w okolicach tego terminu tam będą. Zawsze lepiej się negocjuje ceny wycieczek w lokalnych biurach gdy jest więcej osób no i jest jakieś towarzystwo. Może masz koleżankę lub kolegę, którzy z tobą polecą. A może 1 os pokój nie jest dodatkowo płatny. Sprawdź to i daj sygnał. pozdrawiam i polecam w/w wyjazd. - jesteśmy dobrze zorganizowani więc jak się przyłączysz to będzie fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: kto jedzie na koniec marca do Sharm IP: *.hestia.pl / 213.17.194.* 12.02.04, 08:26 No co jest!! nikt nie jedzie do egiptu na koniec marca?? przecież to najlepsza pora. Zgłaszać się Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: kto jedzie na koniec marca do Sharm 12.02.04, 09:32 Ja jadę pod koniec kwietnia :) Dlatego z niecierpliwością będę czekać na Wasze wskazówki i relacje po powrocie :) pzdr Kasia Odpowiedz Link Zgłoś