szczurka0 12.02.10, 12:34 może ma ktoś jakieś info na temat tego hotelu lece tam 5.07 bede wdzieczny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dynkaa Re: OPINIA sol y mar sharming 13.02.10, 15:19 Wczoraj wróciłam, byłam tam 2 tygodnie, co konkretnie chciałbyś wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
szczurka0 Re: OPINIA sol y mar sharming 14.02.10, 08:17 witam interesuje mnie wszystko czym możesz sie podzielić twoje ogólne wrażenia{z jakiego biura leciałas} jak wygląda hotel,pokoje wyzywienie,plaża,basen,obsługa hotelowa tak mało jest na internecie o tym hotelu może masz jakies fotki aktualne no dosłownie wszystko z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
dynkaa Re: OPINIA sol y mar sharming 15.02.10, 18:58 Leciałam z niemieckiego 1-2-fly, wylot z Frankfurtu. Mieliśmy apartament w domku, a są też pokoje w części hotelowej, ogólnie jest czysto. Hotel przestronny, duże baseny, brodzik dla dzieci, dużo zadbanej zieleni. Obsługa w porządku choć ma zawsze dużo czasu na wszystko, bez pośpiechu (szczególnie w recepcji), natomiast inżynierowie i ochrona działa sprawniej. Jedzenie urozmaicone i jest wybór, czasem tylko brakuje stolików i trzeba czekać parę minut żeby wejść na kolację (przy innych posiłkach tak nie było). Przy hotelu jest plaża publiczna, ale co 30-45 minut kursuje autobus na plażę hotelową, przy której jest barek i kawałek piaszczystej plaży i pomost, z którego można zejść popływać przy rafach. Autobus wieczorami kursuje do Naama Bay. W okolicy hotelu są też sklepy, w których można zrobić zakupy w rozsądnych cenach. Ogólnie jestem zadowolona i mogłabym pojechać tam jeszcze raz. Gdybyś jeszcze coś więcej chciał wiedzieć, to pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
szczurka0 Re: OPINIA sol y mar sharming 16.02.10, 21:08 wielkie dzieki troszke mnie uspokoiłaś ponieważ byliśmy rok temu w hurghadzie hotel palm beach i było wszystko super. mam jeszcze pytanko czy tam lepiej jest kupić zestaw do nurkowania czy lepiej u nas w kraju bo ja juz nie pamiętan ile tam kosztowł? i czy w pokaojach jest lodóweczka do schłodzenia napoju ze sklepu wolnocłowego i czy syn 13lat bedzie mógł spokojnie nurkować na tym pomoscie,czy ta plaża płatna wygląda lepiej jak miejska hotelowa. jeszce raz dzieki wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
dynkaa Re: OPINIA sol y mar sharming 17.02.10, 13:06 Tam zestaw do nurkowania możesz kupić już za 10-12 $, ale nie polecam. Mój syn miał kupiony w Polsce i zdecydowanie był lepszy (silikon miękki, lepiej przylegał). Chciałam kupić zestaw dla siebie, ale odpuściłam i na następny wyjazd kupię sobie w Polsce. Poza tym w Polsce kupisz na spokojnie, sprzedawca doradzi, a nie będzie wciskał byle sprzedać. Kupowałam tylko płetwy na syna (chyba 12$). W moim pokoju była lodówka, nie wiem czy we wszystkich w części hotelowej jest. Mój syn (6 lat) nie miał problemu, żeby nurkować z pomostu, jest tam drabinka i od razu jesteś przy rafach. Pomost jest na plaży hotelowej i wg mnie jest ona lepsza, bo jest barek, leżaki, część z piaskiem i dostępem do morza. Hotelowy bezpłatny autobus jeździ często a sam dojazd trwa kilka minut, czyli tyle ile dojście na plażę publiczną. Plaża publiczna jest płatna, jest tam taras z leżakami i jakiś niby- pomost. Innego dostępu do morza nie ma, więc ja z niej nie korzystałam. Odpowiedz Link Zgłoś