tom.ix 28.02.10, 23:35 Jakie biuro i program możecie polecić? Chcę zobaczyć piramidy i Kair oraz Karnak. Przeglądałem forum, ale gdy sprawdzam któreś z biur ciągle natrafiam na wpadki organizacyjne, więc sam już nie wiem. :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
walerka_1914 Re: Rejs po Nilu+Cheops 01.03.10, 06:46 Hej jesli chodzi o rejs po Nilu to polecam biuro Triada-rewelacja- byliśmy z chłopakiem w zeszłym roku,wszystko bardzo profesjonalnie zorganizowane,super statek ,no i ludzie oczywiście-można baaardzo dużo zwiedzić-Jeśli chodzi o Kair to już trzeba osobno wykupić wycieczkę u rezydenta w hotelu,ponieważ w czasie rejsu zwiedz się inną część Egiptu-Nam osobiście się bardzo podobało-jesteśmy mega zadowoleni,dlatego w tym roku lecimy ponownie na resj po Nilu,ale już nie sami lecz ze znajomymi i ponownie z Triadą niżej wklejam linka możesz sobie zobaczyć filmik-pozdrawiam www.youtube.com/watch?v=gvNbgmxdAdw Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak48 Re: Rejs po Nilu+Cheops 01.03.10, 08:01 Negatywne wypowiedzi traktuj z przymrużeniem oka , bo są tacy którym nic nie pasuje ( jeszcze się o tym przekonasz ), ja byłem na stacjonarnych w Hurghadzie(z Triady) i wykupiłem dwie wycieczki , Kair i Luksor ,myślę że to najlepsza opcja , byłem zadowolony :) Życzę udanych wczasów :) Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: Rejs po Nilu+Cheops 01.03.10, 10:30 Byłam w zeszłym roku zimą na rejsie z Eximu - program Nefretete B. Było to, na czym Ci zależy i jeszcze wiele więcej. Może nie było wszystko bardzo perfekcyjnie zorganizowane, ale wróciliśmy zadowoleni:) Odpowiedz Link Zgłoś
monia1409 Re: Rejs po Nilu+Cheops 13.03.10, 13:18 Ja też w pełni polecam Triadę. W zeszłym roku spędziliśmy z nimi cudowne chwile podczas rejsu po Nilu i wypoczynku w Hurgadzie. Wszystko było bardzo dobrze zorganizowane, biuro nie miało ani jednej wpadki :) Odpowiedz Link Zgłoś
egiptosek Re: Rejs po Nilu+Cheops 13.03.10, 14:14 monia1409 napisała: > Ja też w pełni polecam Triadę. W zeszłym roku spędziliśmy z nimi cudowne chwile > podczas rejsu po Nilu i wypoczynku w Hurgadzie. Wszystko było bardzo dobrze > zorganizowane, biuro nie miało ani jednej wpadki :) nie żebym się czepiał ale poczytaj sobie czym więcej się wie to człowiek mądrzejszy jest fotoforum.gazeta.pl/72,2,889,71779394,71779394.html Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak48 Re: Rejs po Nilu+Cheops 15.03.10, 16:05 egiptosek napisał: > nie żebym się czepiał ale poczytaj sobie > czym więcej się wie to człowiek mądrzejszy jest. Tyle samo , albo jeszcze więcej złych opinii można wyczytać o innych BP , znaczyło by to ,że wszystkie BP są do kitu , a przecież tak nie jest , jeździmy z tymi BP , chwalimy sobie , a to co piszą inni (nie wiadomo kto to jest i dlaczego)mnie nie obchodzi , jak bym miał wybierać wczasy według tego że 2 czy 5 osób jest niezadowolonych , nie wyjechał bym na wczasy do końca życia ;), więc jak już wcześniej napisałem ......czytajmy , ale traktujmy to z przymrużeniem oka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monia1409 Re: Rejs po Nilu+Cheops 20.03.10, 18:16 Czytałam ten artykuł. Ale tutaj pozwoliłam sobie wyrazić swoją subiektywną opinię. W moim przypadku Triada nie miała wpadki i dlatego z czystym sumieniem mogę polecić to biuro. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_2009 Re: Rejs po Nilu+Cheops 18.03.10, 01:10 napisz do mnie wróciłam z cheopsa 12-26/02/2010 opowiem wszystko, ze szczgółami Odpowiedz Link Zgłoś