Gość: corrina_f1 IP: *.maqs.com 03.03.04, 17:11 Czy ktoś może był? Gdzie właściwie dokładnie znajduje się ta oaza ? (sory za głupie pytanie ;) Na zdjęciach podawanych niedawno przez Elcię , wygląda cudownie ! Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beduinka Re: Oaza Siwa 03.03.04, 17:52 Gość portalu: corrina_f1 napisał(a): > Gdzie właściwie dokładnie znajduje się ta oaza ? właściwie to nie jedna oaza, a grupa oaz znajdują się w półn.-zach. Egipcie w obniżeniu w półn. części Pustyni Libijskiej Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: Oaza Siwa 03.03.04, 17:59 Witam :) To tam tez jest Fayum? Cos za mna to miejsce chodzi, jak kiedys Abu a pozniej Kena... ciekawe czemu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
beduinka Re: Oaza Siwa 03.03.04, 18:14 atamanek napisała: > Witam :) > > To tam tez jest Fayum? nie Siwa są na NW od Fajum > Cos za mna to miejsce chodzi, jak kiedys Abu a pozniej Kena... ciekawe czemu?:) ja też tam chcę (Siwa, Fajum), a Gina (Qena) jest moja... byłaś w meczecie Sidi Abderrahim?? (żem ja Polką jestem, bo sądzą, że Egipcjanką Odpowiedz Link Zgłoś