jan.s1979 16.05.10, 22:07 Z kim w sharmie na quady ? Czy ktos byl w Saba safari www.sabasafari.pl?? jakies wiesci? opinie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenka_net Re: Sharm El Sheikh - Quady 16.05.10, 23:20 dołączam sie do pytania. czy ktoś może polecić coś... Odpowiedz Link Zgłoś
dorciagr Re: Sharm El Sheikh - Quady 17.05.10, 09:39 moi znajomi korzystali z ich usług. byli zadowoleni i to bardzo my wyjezdzamy do egiptu jutro z wrocławia do hotelu sharm cliff napisalam do nich maila ze chce wykupic na czwartek wycieczke dostalam odpowiedz ze wszystko zalatwione i tylko mamy im z hotelu wyslac smsa w ktorym pokoju jestesmy i oni oddzwonia w celu potwierdzenia. patrzylam na ofery z innych biur i sa w podobnej cenie ale saba safari ma bardziej rozbudowane w innych biurach mozesz jechac tylko na quadach albo tylko na wielbladach a tu jest polaczone i to i to my na wycieczke wybieramy sie w czwartek 20.05 - bierzemy wersje PRZEJAZD QUADEM + WIZYTA W WIOSCE + PRZEJAŻDŻKA NA WIELBŁĄDZIE + IMPREZA za 40 dolarów od osoby na osobnych quadach moze ktos z was bedzie w tym terminie to mozemy wybrac sie razem moj mail grdorcia@wp.pl nr tel 512-128-278 Odpowiedz Link Zgłoś
mafinka21 Re: Sharm El Sheikh - Quady 17.05.10, 11:23 A możesz podać namiary na to biuro. Ja wylatuję 9 czerwca też z Wrocławia i chętnie bym skorzystała z takiej wycieczki. A wiesz może coś na temat wycieczki do Izraela bo tez jestem zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
mafinka21 Re: Sharm El Sheikh - Quady 17.05.10, 11:32 Już znalazłam na nich namiary :) Odpowiedz Link Zgłoś
marco_43 Re: Sharm El Sheikh - Quady 12.08.10, 14:33 Wczoraj wróciłem z SHS. Korzystałem z oferty Saba Safari. Właściciel bardzo słowny Arab i mówiacy po polsku (były rezydent polskiego biura). Polecam byłem 2 razy na kładach (w tym raz z opcją wielbłąd). Było bardzo gorąco - sierpień. Generalnie polecam. Jeśli ktoś myśli jednak, że poszaleje sobie po pustyni, miedzy górami samodzielnie to sie rozczaruje. Przewodnik jedzie pierwszy i pilnuje, aby zbytnia fantacja ułańska nie brała góry nad rozsądkiem. Korzystałem też z usług biura Wielkopolska np. całodzienny rejs na rafy. Są zdecydowanie tańsi od propozycji rezydentów biur podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: Sharm El Sheikh - Quady 12.08.10, 19:41 My byliśmy z polskiego Biura Wielkopolska, płaciliśmy niewiele, a z wycieczki wróciliśmy bardzo zadowoleni. Jedyny mały minus to brak możliwości wybrania sobie pory dnia, wyjazd był tylko o godzinie 15.00. Wszyscy rezydenci oraz wszystkie biura lokalne oferują taka wycieczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
www.zobacz-swiat.pl Re: Sharm El Sheikh - Quady 14.08.10, 08:59 Ja wykupiłem tą atrakcję przez rezydenta Oasis i było naprawdę fajnie. Może nie jest to prawdziwa wyprawa na piaszczystą pustynię, ale jazda po bezdrożach u stóp gór półwyspu Synajskiego również robi duże wrażenie. Taka wycieczka jest bardzo miłym urozmaiceniem wakacji w Egipcie. Odpowiedz Link Zgłoś