Gość: Ania IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.03.04, 22:26 Exim ma hotel Sol Sharm, prawie nic nie moge znaleźc na jego temat, oprócz tego, że jest nowy. bardzo prosze o informacje gdzie ten hotel jest usytuaowany i jak obsługuje gości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scorpio1956 Re: SOL SHARM HOTEL- PROSZE O RADĘ 21.03.04, 23:33 wejdz na strony:www.alfastar.com.pl/? t=2&kraj=Egipt&kurort=Sharm+el+Shaikh&hotel=Sol+Sharm&show=OK oraz:www.tury.ru/hotel.php?ID=18323. Sam zastanawiałem się nad tym hotelem ale jest bardzo daleko od centrum Sharmu,na samych jego południowych końcach,do plaży trzeba kawałek dojść i ponoć jest wspólna z hotelem Baron.Zaletą tego hotelu może być jego nowość(niespełna rok) jak i dzikie i dziewicze plaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: SOL SHARM HOTEL- PROSZE O RADĘ IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.03.04, 23:48 No własnie, ma bardzo ładne pokoje i pewnie czyste, a hotel baron jest super, więc moze trzeba sie tam wybrać. cena 1850 zlotych na 31 marca też jest ok. Tylko ma jedna wade, jest blisko lotniska, i wydaje mi się, że może być glośno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: SOL SHARM HOTEL- PROSZE O RADĘ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.03.04, 23:50 ja jeszcze znalazłam jedną stronę www.solmelia.com/sol/hoteles/jsp/CHome.jsp?idSolRes=6334 wygląda bardzo dobrze w stosunku do innych hoteli 4 gwiazdki Odpowiedz Link Zgłoś
egipcjanka15 Re: SOL SHARM HOTEL- PROSZE O RADĘ 22.03.04, 10:21 Jest nowy, a wiec swiezy, ale rowniez niedokonczony. To normalna praktyka, ze otwiera sie czesc juz wykonczona a nad reszta pracuje. Natomiast halasu z lotniska, pomimo faktycznej bliskosci, raczej nie musisz sie obawiac. Zasadniczy minus to polozenie. Powiem krotko: wrony zawracaja kilometr wczesniej ;-) Na transport minibusami nie ma co liczyc, a za taksowke bardzo przeplacisz. Odpowiedz Link Zgłoś