blue_bell 27.10.10, 20:31 Cześć Czy ktoś jechał na wycieczkę fakultatywną z Marsa el Alam do Kairu ? Jak długo trwa podróż autobusem? Ile jest się na miejscu w Kairze (w opcji jednodniowej, dwudniowej)? Z góry dziękuję za informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtek37k Re: Kair z Marsa el Alam 27.10.10, 21:37 wedle google map to 733 km , niezły fakultet jak na autobus ;-) , ja nie znalazłem oferty na taka wycieczkę Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Kair z Marsa el Alam 27.10.10, 21:38 Raczej wątpie, żeby z Marsa el Allam byly autokarowe wycieczki do Kairu.. Jak już to samolotem. Troche chyba za daleko na autokar.. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_bell Re: Kair z Marsa el Alam 27.10.10, 22:50 Widziałam takie w ofercie Alfa Star - jednodniowa w tym przypadku oznacza faktycznie 24 godziny ;). Zastanawiam się natomiast, czy to tak czy inaczej nie jest na zasadzie: połowa dnia w autobusie, trzy godziny na miejscu, reszta znowu w autobusie. Trasa faktycznie bardzo daleka. Pewnie więc nie ma to sensu. Dzięki za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
niiktos Re: Kair z Marsa el Alam /nt 28.10.10, 08:18 To juz lepiej z Marsa wziac fakultet do Asuanu lub Abu Simbel. Raz ze blizej, dwa ze Kair odwiedzisz z kazdego innego miejsca, trzy ze rownie niesamowicie tam jest a znacznie mniej popularne niz Kair. Odpowiedz Link Zgłoś