Dodaj do ulubionych

Hotel w Sharm

12.12.10, 11:28
Wybieram się w przyszłe wakacje do Sharm i nie mogę się zdecydować na hotel myślę o Aloha, Shores Amphoras ale tu mam wątpliwości gdyż w alfa star cena ponad 3100 za osobę a w sun&fun 2600 (jakie doświadczenia macie z tym biurem?), Sea Club lub Regency Plaza Resort który możecie polecić ? Chciałbym być w miarę blisko Naama Bay i Old Market
Obserwuj wątek
    • deoand Re: Hotel w Sharm 12.12.10, 11:52
      W Shore Aloha byłem ... hotel ładny tzn budynek główny i reszta miejsc w bungalowach , basen tylko jeden za basenem zejście do morza / jedno z zejśc / Morze niewielka płytka rafa trochę powyżej kolan i dalej pomost z tam juz głębia kilkanascie metrów

tak to wygląda

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2534293,2,2,Sharm-i-Ziemia-Swieta-021.html
      Ogólnie hotel na 4 * ale bez rewelacji - animacje głównie po włosku bo to włoska sieć hotelowa
      W Amforas nie byłem - ja konkretnie byłem w Golden Shore ale korzystalismy z plaży Aloha stad znam ten hotel przynajmniej od strony plaży i widoku ogólnego
      Alfa to ostatnio jakas droga sie zrobiła
      Chyba jednak sa ciekawsze hotele w Sharmie
    • artemizja1 Re: Hotel w Sharm 12.12.10, 14:18
      co do doświadczeń z biurem Sun & Fun - duże prawdopodobieństwo, ze na miejscu trafisz do hotelu innego niż ten, który wybrałeś, a na swoją reklamację usłyszysz odpowiedź, że za takie śmieszne pieniądze jak zapłaciłeś, to powinieneś się cieszyć, że Cię nie zostawili na ulicy (mój przypadek z sierpnia tego roku). Jedno wiem - z pewnością już nigdy nie skuszę się na ofertę S&F
    • b.montana Re: Hotel w Sharm 12.12.10, 23:33
      byłam w Aloha, do dzisiaj tęsknię za atmosferą tego hotelu :) po 3 dniach nawet do głośnych Włochów można się przyzwyczaić hehe.
      jeśli chciałbyś obejrzeć zdjęcia z hotelu, to na youtuba wrzuciłam filmik z zebranymi fotami - "Aloha Club&Resort Sharm el Sheikh 2010" i powinien ci wyskoczyć.

Amphoras jest prawie taki sam, ale mniej kameralny.
    • garraretka Re: Hotel w Sharm 13.12.10, 22:25
      Ja byłam w Shores Amphoras - hotel ok ale bez fajerwerków. Dostaliśmy kiepski pokój bo paszporty były bez wkładki. Hotel nastawiony na Włochów i Rosjan - co mi nie przeszkadzało w najmniejszym stopniu - ale jeśli ktoś liczy na animacje to musi mówić po włosku albo rosyjsku. Maksymalnie pokręcony system all inclusive. Jedzenie przeciętne ale głodny raczej nikt nie chodził. Mają bezpłatnego busa kursującego do Naama Bay dwa razy dziennie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka