Dodaj do ulubionych

Titanic Beach Spa & Aqua park

23.12.10, 21:14
Witam Hurgada jest już mi znana , rok temu byłem w Desert Rose Resort więc okolice znam.
Mam parę pytań dotyczących Titanic Beach
Na fotkach pokojów z tego hotelu widziałem że w lodówkach oprócz wody znajduje się też cola lub fanta , czy te napoje są tam wkładane w ramach all , czy przy zdawaniu klucza nie będą szarpać mnie z rękaw (różnie to z nimi bywa).
Gdzieś na forum czytałem że od facetów do kolacji wymagane są długie spodnie , jeśli tak to czy 16 latka to też obowiązuje.
Jak przydzielane są pokoje , lecimy w 4 osoby , 2 dorosłych i dwoje nastolatków tj.14 i 16 lat jakiego pokoju mogę się spodziewać.
Lece z biura Sun&fun jak unich wyglądają wcieczki , czy np. rajze na quadach wziąć u nich czy od jakiegoś miejscowego naganiacza.

Obserwuj wątek
    • madlik30 Re: Titanic Beach Spa & Aqua park 29.12.10, 13:46
      hej ;)
      Hotel powinien się Wam podobać ;) Standard fajny, dobre jedzonko jadąc z sun fun mogą was tez zameldowac w titanic palac to najnowszy hotel z tego nazjwimuy to kompleksu ;) Generalnei troszkę spokojnieszy ale na dobrym poziomie. Aqa park wielki pewnie dlatego tez dokonaliście takiego wyboru. ;) Lokalizacja pokoi nie zalezy od sun fun tylko od hotelu;) zależy tez w jakim okresie lecicie. Jeśli dacie w łapę na recepcji nie powinno być prbolemów choć uważam ze wiekszość pokoi jest ok , zaznaczcie na recepcji ze musicie miec pokoje blisko siebie jak nie znacie języka napiszcie sobie na kartce po angielsku i podajcie na recepcji ( jakos trzeba sobie radzić )
      Co do wycieczke to u rezydenta zawsze najdrożej ale jakoś ludzie kupują bo czuja się bardziej bezpiecznie;)
      pozdr
      • arturjg Re: Titanic Beach Spa & Aqua park 29.12.10, 20:28
        dzięki za dobre rady
        wylatujemy 1 lipca z Wrocławia 2+ 1 /trzynastolatek/ z sun&fun
        • xysiek68 Re: Titanic Beach Spa & Aqua park 30.12.10, 11:16
          My też 1 lipca , tyle że z Katowic i też z sun&fun
          • arturjg Re: Titanic Beach Spa & Aqua park 30.12.10, 18:55
            witam ponownie\
            pewnie spotkamy się w hotelu
            • mila9910 Re: Titanic Beach Spa & Aqua park 31.12.10, 19:36
              Wszystkie napoje są codziennie uzupełniane gratis, pod warunkiem że rano będzie pusto w lodówce lub częściowo opróżnione w butelce. Nam wystarczało a fantą dzieliliśmy się z innymi bo nie lubimy tego napoju. Hotel fajny, aqua park super no i basen z falami. Życzę miłego odpoczynku na pewno się nie będziecie nudzić.
    • arebe Re: Titanic Beach Spa & Aqua park 24.02.11, 20:45
      A co do spodni długich to nie ma takich wymogów, kazdy chodzi ubrany jak chce. Hotel suuupeer !!!
      • alladar Re: Titanic Beach Spa & Aqua park 24.02.11, 22:18
        dzięki
        • alladar Re: Titanic Beach Spa & Aqua park 30.03.11, 11:09
          dzisiaj przeglądałem strone sun&funa - nieźle podkręcili cene za ten ,zresz inne biuta też , jeszcze jak ktoś nie wykupi gwarancji niezmienności ceny to latem za paliwo dorypią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka