01.01.11, 22:47
czy wiecie może, jak wyglądają dostawki w hotelach? Czy to zależy od hotelu? Czy dostawki są na tyle niekomfortowe, że bardziej opłaca się zarezerwować pokój rodzinny? Tylko to wychodzi dużo drożej...
Mam na myśli dostawkę dla osoby dorosłej np. w hotelach Fanara, El Faraana, Rehana Resort.

Szukałam na forum, ale są wątki dotyczące tylko trzech konkretnych hoteli. Będę wdzięczna za odpowiedź :)
Obserwuj wątek
    • bara791 Re: dostawka 02.01.11, 10:18
      Ja tylko wiem że w Sharm Bride dostawka to zwykla polowka z dosc sporym materacem. NIe wiem jak dorosly ale moje dziecko spalo na tym elegancko.:)
      • b-b1 Re: dostawka 02.01.11, 10:36
        Dostawka to pojedyncze łóżko-dorosły się normalnie wyspi. Ja z dwójką dzieciaków mam zawsze dwie dostawki i śpimy w zależności, co kto wybierze-nie ma różnicy czy duży czy mały-dostawiane łózka są normalnej wielkości.
        • wladyslaw_37 Re: dostawka 01.02.11, 20:09
          Ja też spałem na dostawce i przyznaję, że bardzo było wygodnie. Materac duży, pościel czysta. Nie było żadnego problemu, wysypiałem się i nie miałem na co narzekać!
    • ib_k Re: dostawka 02.01.11, 12:24
      to zdecydowanie zależy od hotelu, czasami jest to polówka z wyleżanym materacem, czasami polówka z lepszym/grubszym materacem, a czasami normalne, pełnowymiarowe łóżko
      • cappricio Re: dostawka 02.01.11, 20:21
        może zrobilibyśmy zbiorczy wątek o dostawkach w hotelach? :P
        jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia i chęć, aby się podzielić :)
        • b-b1 Re: dostawka 02.01.11, 23:26
          Myślę, że odpowiedzi mogą się różnić nawet, jesli będa dotyczyły tego samego hotelu :D
          ..bo jak jest sezon i ludzi wiele-wiadomo , można wylądować na niewygodnej polówce, jak obłożenia mniej-można dostać normalne łózko.
          Pocieszające jest, że to że jedziesz do Egiptu-za dobry napiwek łózko bedziesz miał takie jak chcesz :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka