Gość: gosc IP: *.piwnica.krakow.pl / 195.136.33.* 18.04.04, 21:07 Co sadzicie o biurze podrozy SOPOL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Witek Re: z kim do Turcji IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.04, 21:36 Nie znam tego biura ale byłem z Jet Touristic w Side w Hotelu Kardeen 4*. Obs ługa prawie w całości mówi po polsku. Organizacja też jest ok. Trochę za daleko od plaży - 600 m. Bardzo dobre jedzenie choć zdarzały się niedomyte naczynia. Ale nie chorowaliśmy. Pokoje odnowione ale troszkę jakby czuć grzybem. Blisko do Side Centrum. Tam jest co robić wiczorami.Fajny port, kafejki i masę sklepów, a oprócz tego amfiteatr rzymski w niezłym stanie i muzeum. Odpowiedz Link Zgłoś
przemoa Re: z kim do Turcji 21.04.04, 19:57 Gość portalu: Witek napisał(a): > Nie znam tego biura ale byłem z Jet Touristic w Side w Hotelu Kardeen 4*. Obs > ługa prawie w całości mówi po polsku. Organizacja też jest ok. Trochę za daleko > > od plaży - 600 m. Bardzo dobre jedzenie choć zdarzały się niedomyte naczynia. > Ale nie chorowaliśmy. Pokoje odnowione ale troszkę jakby czuć grzybem. Blisko > do Side Centrum. Tam jest co robić wiczorami.Fajny port, kafejki i masę > sklepów, a oprócz tego amfiteatr rzymski w niezłym stanie i muzeum. Zgadzam się z Witkiem Byłem kilka razy z Jet-em w Turcji. Biuro się naprawdę stara. Wiadomo w hotelach występują "tureckie" niespodzianki, ale te problemy pojawiają się nawet gdy lecimy z Neckermann-em. Hotel Kardelen jest oczkiem w głowie właściciela Jet-a i hotelu. Osobiście widziałem dbałość pana Ekmela Akdeniz o zapewnienie gościom udanych wakacji. Widziałem jego radość gdy widział zadowolenie wczasowiczów. W razie wątpliwości proponuję kontakt z jednym z oddziałów firmy t.j. w Poznaniu, Szczecinie, czy w Wa-wie. Osobiście znam panie z biura w Poznaniu. Zaletą tych pań jest to, że nie koloryzują.Uczciwie mówią jakie problemy można spotkać w czasie pobytu, a co jest gwarantowane. Do tego wszystkiego ceny naprawdę mają dobre, świadczą o tym pełne samoloty wylatujące z Poznania. Dla uprzedzenia posądzeń zapewniam, że nie jestem pracownikiem biura. Odpowiedz Link Zgłoś
ra.kr Re: z kim do Turcji 20.04.04, 22:06 Małe solidne z dość ciekawymi programami, właścicielem jest polak siedziba w Krakowie na przeciwko HALI Korona (o ile nie przenieśli) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś