Dodaj do ulubionych

Exim najlepszym biurem na Slasku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 15:57
Najlepszym biurem podrozy jest biuro Exim Tours. Dotychczas miałem okazję
podróżowac z wieloma innymi biurami jak np Oasis .Porównując ofertę w/w biur,
obsługę moge powiedzieć ze Exim tours jest bez konkurencyujny.Z przyjemnością
wybiorę się z nimi powtórnie . Proszę o komentarze osob ktore miały
przytjemność wyjazdu z Eximem, mam nadzieje iż moje zdanie niejest
odosobnione ....
Obserwuj wątek
    • Gość: Pracownicy Eximu Re: Exim najlepszym biurem na Slasku IP: 62.139.254.* 29.04.04, 23:20
      Bardzo bardzo dziekujemy za tak pochlebna opinie.
      Podrawiamy i zyczymy wielu wielu udanych, radosnych i pelnych swietnych
      wspomnien wakacji...
    • Gość: zadowolony Re: Exim najlepszym biurem na Slasku IP: *.crowley.pl 30.04.04, 09:46
      Rowniez mialem przyjemnosc korzystac z uslug tego biura na slasku. Wszystko
      bylo na prawde w porzadku. Lotus Air linie ktorymi lecialem z nimi tez sa ok,
      zaloga egipska ale samolocin nowy Airbus
    • Gość: Mariusz Re: Exim najlepszym biurem na Slasku IP: *.wroclaw.mm.pl 30.04.04, 12:43
      Hej!
      Ja też jestem zadowolony z Exim-u.Byłem z nimi dwa razy w Egipcie i wszytsko
      było OK-przy okazji-pozdrawiam Agnieszkę z Sharm:)
      • Gość: Zachary Re: Exim najlepszym biurem na Slasku IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.05.04, 16:22
        I następny zadowolony tym razem z Krakowa. Sheraton Miramare z Eximem - poezja.
        Na czas, bez spóźnień, bez niedomówień, super rezydent - tak trzymać!
        • scorpio1956 Re: Exim najlepszym biurem na Slasku 03.05.04, 18:07
          Myślę,że i ja będę z tego biura zadowolony.Lecę 19.05 do Sharmu po raz pierwszy
          raz z tego biura.Tylko uwaga.Wszystkie biura po moim powrocie upadały(Big
          Blue .Alladin) lub się z Polski wycofywały (Ving).
          • Gość: aga Re: Exim najlepszym biurem na Slasku IP: *.zywiec.plusnet.pl 11.05.04, 15:46
            Ja tez jade 19 maja wylot z Warszawy do Sharmu razem ze swoim przyszłym męzem
            wiec penie sie spotkamy.
            Byłam z Eximem w Tunezji i musze przyznac ze na nasza korzysc zmienili nam w
            dniu wylotu hotel, było super i rezydenta tez mielismy fajnego (syn właściciela
            chyba).

pozdr
    • Gość: Al Re: Exim najlepszym biurem na Slasku IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.05.04, 16:17
      Popieram !!!. Byłem na mieszanej Hurgada-Luxor-Kair-Hurgada. Przewodnikiem był
      archeolog Fabian (!), hotele, wyżywienie, transport, organizacja bez zarzutu.
      Pojadę jeszcze raz.
    • Gość: Heniek Re: Exim najlepszym biurem na Slasku IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.05.04, 00:11
      Wrocilem przed tygodniem z Sharm wlasnie z EXIMEM.Nic dodac i nic ujac spisali
      sie na medal.Wprawdzie skreslony zostal wylot z Krakowa ale za to cala
      oraganizacje transferu Krakow-Warszawa EXIM potraktowal na serio i odbylo sie
      to wszystko bardzo profesjonalnie,wlacznie z zamiana hotelu w ramach
      rekompensaty.Tak trzymac.
    • Gość: gurol Re: Exim najlepszym biurem na Slasku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 15:35
      a ja bylem w zeszlym roku w egipcie zeximem!
      wszystko bylo ok, poza tym, ze na lotnisku w hurghadzie zmienili mi hotel!!!! a
      wczesniej miesiac zajelo mi wybranie odpoiwedniego. nigdy w zyciu mnie cos
      takiego nie spotkalo, a bylem 10. raz na wczasach... malo nie dostalem zawalu
      serca ;-)
    • Gość: gurol Re: Exim najlepszym biurem na Slasku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 15:35
      a ja bylem w zeszlym roku w egipcie z eximem!
      wszystko bylo ok, poza tym, ze na lotnisku w hurghadzie zmienili mi hotel!!!! a
      wczesniej miesiac zajelo mi wybranie odpoiwedniego. nigdy w zyciu mnie cos
      takiego nie spotkalo, a bylem 10. raz na wczasach... malo nie dostalem zawalu
      serca ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka