Dodaj do ulubionych

Pod piramidami

26.02.11, 19:50
odbywaja się pokojowe demonstracje Egipcjan zapraszajacych turystów. Dzis pokazali w Teleexpresie. Żal mi ich -ani pracy , ani zarobków. A tymczasem wczoraj znowu były niepokoje na placu Tahir. Wojsko interweniowało.
Obserwuj wątek
    • sloneczkoegiptu Re: Pod piramidami 26.02.11, 21:16
      Taka fiesta odbyła się w Walentynki w Hurghadzie, zapraszali turystów cieszyli się i śpiewali były koncerty ,rozdawali słodycze cukierki i napoje. rozdawali koszulki" i love egypt". o jakiej agresji do turystów mówicie??????? ja nie zauważyłam wręcz przeciwnie uspokajali, że to ta rewolucja tylko jeszcze pare chwil potrwa i mieli racje.
      • aqua_frigida Re: Pod piramidami 26.02.11, 21:27
        W strefie turystyczne Egipcjanie czekają na turystów.
        Jednak w Kairze znowu demonstracje. Te zdarzenia odstraszają potencjalnych turystów.
        Cierpią ludzie, dla których źródłem utrzymania była i jest przede wszystkim turystyka.
    • flaxa Re: Pod piramidami 16.03.11, 18:50
      Jak to jest teraz z tymi wycieczkami pod piramidy? Chcę lecieć w okresie wakacyjnym z mężem i dziećmi. Nie ukrywam, że bardzo zależałoby mi na tym aby zobaczyć najsłynniejsze egipskie budowle! Podobno w Egipcie już jest znowu bardzo przyjemnie i spokojnie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka