jasmin80 01.05.11, 11:35 Czy w Egipcie bez problemu dostanę pampersy, pampersy do wody i inne akcesoria dla dzieci. Bo nie wiem czy to taszczyć ze sobą. Złośliwych proszę o wstrzymanie sie od głosu. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eryk-555 Re: Egitp z dzieckiem 01.05.11, 12:44 N ie jetem złośliwy ale ten temat jest często na forum wałkowany.Wyszukiwarka i wszystko wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ymolah05 Re: Egitp z dzieckiem 01.05.11, 19:35 jasmin80 napisała: > Czy w Egipcie bez problemu dostanę pampersy, pampersy do wody i inne akcesoria > dla dzieci. > Bo nie wiem czy to taszczyć ze sobą. > Złośliwych proszę o wstrzymanie sie od głosu. Dziękuję. Wszystko dostaniesz ,ale zapasik lepiej mieć Odpowiedz Link Zgłoś
seatac Re: Egitp z dzieckiem 02.05.11, 11:03 Dostaniesz wszystko. Zobacz: spinneys.com/Egypt/News.aspx?pageid=54 Na przykład na stronie 6. Musisz tylko dojechać (dojść ) do marketu Spinneys. Wyszukiwarka pomoże. Wszystko już było opisywane. W marketach Abu Ashara też dostaniesz. W obu miejscach ceny są stałe i nie podlegają negocjacjom. T. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.z9 Re: Egitp z dzieckiem 03.05.11, 18:40 pieluchy i pieluchy do pływania dla TRZYLATKA ??? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin80 Re: Egitp z dzieckiem 03.05.11, 20:54 Po pierwsze to jakbym chciała posluchać rad na temat dziecka to weszłabym na inne forum. Po drugie co kogo obchodzi kto tych pieluch ma używać. Po trzecie to nie chodzi tylko o pieluchy dla mojego dziecka tylko też dla znajomych. Po czwarte używamy pieluch na noc i do spania tylko. Złośliwcy zaspokoili swoją ciekawość. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin80 Re: Egitp z dzieckiem 03.05.11, 20:55 Szkoda że zawsze jakieś głupie komentarze muszą się wkradać. Lepiej o nic nie pytać bo niektórzy to tylko czekają na okazję żeby komuś dowalić.;/ Odpowiedz Link Zgłoś
tamerza Re: Egitp z dzieckiem 04.05.11, 14:32 bylismy z rocznym dzieckiem w listopadzie i generalnie nie bylo problemu z pieluchami i chusteczkami w hotelowych sklepikach kupisz ale tez w duzym markecie (nie pamietam nazwy) duzo duzo taniej (kolo hotelu sunrise select garden), mielismy jechac rowniez teraz w czerwcu i rozgladalam sie czy kupie pieluchy rozmiar 5 i powiem ci ze nigdzie nie znalazlam, max 4. Do kapieli nie widzialam pieluch, ale pewnie kupisz w tym duzym marekecie Odpowiedz Link Zgłoś
mekmek0707 Re: Egitp z dzieckiem 04.05.11, 16:23 Hotelik do wypoczynku z dzieciaki znalazłem w Hurghadzie. tutaj jest opis 87.204.6.147/~impimp/smf/index.php?topic=34.msg64#msg64 na stronach www.lato-zima.pl Odpowiedz Link Zgłoś