edyta_32
19.06.11, 11:18
pobyt 01.06-15.06 Regency Plaza Aqua Park w Sharm. W Egipcie 4-ty raz w Regency drugi raz. Z Alfa Star . Ja mój mąż i 2 letnia córka + 4 przyjaciół z dziećmi . Ogólnie pobyt baaardzo udany bo poleciałam z takim nastawieniem :-) i wiedziałam czego po Egipcie się spodziewać. Wylot planowany na 7 rano przełożony na 19:30, ale mi to pasowało bo powrót był przełożony z godzin porannych na 14:30. Więc ok. Pierwsze 3 dni obłożenie ok 50% potem z dnia na dzień gości przybywało - szczególnie Rosjan . mYŚLĘ ŻE NA CHWILĘ OBECNĄ BĘDZIE OK 85%. Ktoś kto będzie 1 raz w Egipcie będzie zachwycony i hotelem i jedzeniem. jeśli ktoś bedzie kolejny raz zauważy duże zużycie hotelu. 5 gwiazdek to napwno nigdy nie bedzie miał :-) ale na 4*w standardzie egipskim ok:-) pierwszy raz nie dałam w paszport przy recepcji 20$ za lepszy pokój i dobrze bo trafił mi się Deluxe z widokiem na morze . Budynek B pok 1436 super ale klima bez względu czy ustawisz na 16 czy 30 stopni chłodzi tak samo na ok 17 :-) Znajomi pok 2212 parter nie Deluxe ale też super prawie przy morzu.jak zostawisz dolara to masz codziennie wode 3 małe butelki jak nie zostawisz to i możesz ręczników nie mieć i musisz sie upomnieć. Z moim sprzątającym tak było :-( nie zauważyłam żadnego włażenia w d..ę przez egipcjan. wręcz przeciwnie zwiększyła sie nachalność co do napiwków.Żadnej nerwowej atmosfery ani zwiększonej ochrony. Aqua Park rewelacyjny. raj dla dzieci dużych i małych i ja sobie poszalałam na super dużych zjeżdżalniach. czynne od 9-13 jedzienie ok ale przez 2 tyg dzień w dzień to samo. Ale da sie wyżyć . Sraczki nie mieliśmy :-) ale bolało mnie gardło a nie miałam Strpsils w hotelowej aptece listek 27 zł. Masakra lepiej zabrać ze sobą. KIDS KLUB obsługiwany przez rosjankę czytającą w rogu gazetę. dzieciaki robiły co chciały, ale lepiej samemu pociechy pilnować. Bary w wodzie były nie czynne na dole. może teraz już uruchomili. fajki w strefie bezcłowej egipskiej za wagon 10$ a w samolocie 7$ za wagon :-)))) to tyle na początek wspomnień. Acha rafa. Zarąbista na lewo od hotelu przy hotelu Albatros 5$ wejście.