tomolek
28.06.11, 10:37
Pomóżcie mi się proszę zdecydować. Chciałbym wybrać się do Marsa Alam, po przejrzeniu Internetu, zawęziłem listę hoteli do tych dwóch. Jednak dalej ani rusz i nie mogę podjąć decyzji, potrzeba mi jakiegoś impulsu :)
Chciałbym spędzić tydzień w ciszy i spokoju z daleka od "rozrywek", ponurkować z ABC i odpocząć. Zależy mi żeby nie było problemu z leżakiem na plaży, może być na końcu plaży w jakimś cichym miejscu :) najlepiej z daleka od muzyki i animacji.
Moja lepsza połowa nie pływa, więc przydałoby się łagodne wejście do morza, z możliwością zobaczenia choć kilku rybek i kawałka rafy. Ewentualnie miejsce przy hotelu, gdzie moglibyśmy wypożyczyć kamizelkę asekuracyjną.
Przydałoby się również smaczne i urozmaicone jedzenie, szczególnie ryby i owoce morza. Nie jestem ortodoksyjnym fanem schabowego, lubię arabską kuchnię i fajny byłby duży wybór takich potraw. Nie pijam mocnych alkoholi, ale chętnie napiję się piwa z butelki lub szklanki - nienawidzę plastiku!
Podsumowując:
1. brak problemów z leżakami na plaży.
2. łagodne wejście do morza.
3. smaczne i urozmaicone jedzenie (ryby i owoce morza)
4. piwo w szkle!
Nie są to chyba bardzo wygórowane wymagania :) Iberotel Lamaya czy Brayka Bay? Pomożecie?
pzdr
t.