Gość: mig IP: 217.97.203.* 18.05.04, 16:20 e moze ktos byl i podzeili sie wrazeniami - Moderna Royal w Sharm pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rysiek Re: hotel Moderna Royal w Sharm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 22:09 Wybieram sie w sierpniu do tego hotelu. Dwukrotnie na formum pytałem o niego i zero reakcji. Widziałem też inne zapytania - z podobnym skutkiem. Czyżby ten hotel dopiero "otworzyli" i nasi nie zdązyli go nawiedzić, a może to jakaś "fatamorgana". Czekam z niecierpliwościa na jakiś post o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: hotel Moderna Royal w Sharm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 08:12 Ja wybieram się do tego hotelu w lipcu i z tego co się dowiedziałam w różnych biurach podróży jest to nowy hotel działający dopiero od kilku miesięcy (chyba od lutego). Prawdopodobnie piersi turyści z Polski będą tam w II polowie maja więc myślę, że najwcześniej opinie o tym hoteku mogą pojawić się na początku czerwca. Też czekam na nie z ciekawośćią, bo opisy oficjalne są bardzo zachęcające i nie wiem czy się potwierdzą. Odpowiedz Link Zgłoś
egipcjanka15 Re: hotel Moderna Royal w Sharm 19.05.04, 10:07 A z tych oficjalnych opisow nie wynika, gdzie hotel sie miesci. Mam na mysli czesc (dzielnice) Sharmu. Jestem tu na miejscu i z samej ciekawosci przeszlabym sie zobaczyc i ocenic choc z wygladu, ale nie wiem gdzie go szukac. To musi byc cos baardzo nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: hotel Moderna Royal w Sharm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 10:47 Wg informacji z biura podróży hotel jest położony nad zatoką Nabq ok. 15 km. od lotniska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mig Re: hotel Moderna Royal w Sharm IP: 217.97.203.* 19.05.04, 11:26 wg moich wyliczen to ten hotel znajdowac sie powinien gdzies w okolicy hotelu Radisson Sas bo sa podobne odleglosci w opisach od Naama Bay- 30 km i 20 kmlotniska i jako region podawane jest El Nabq Odpowiedz Link Zgłoś
egipcjanka15 Re: hotel Moderna Royal w Sharm 19.05.04, 16:39 No dobra, postaram sie rozejrzec, ale na jutro nie liczcie bo to cholernie daleko od centrum. Odpowiedz Link Zgłoś