pesta2602 03.08.11, 12:25 Czy ktoś pomoglby mi sie dowiedziec jak dostac wize do egiptu? Portrzebuje tylko zalatwic sobie bilety lotnicze i wize :) Bede super wdzieczna jak kto mi pomoze :) :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gab0 Re: (: EGIPT - WIZA :P ^_* 03.08.11, 14:09 Wizę turystyczną kupuje się na lotnisku. Odpowiedz Link Zgłoś
blueterrence Re: (: EGIPT - WIZA :P ^_* 20.08.11, 18:23 Witaj, zależy na jak długo planujesz przylecieć do Egiptu. Jeśli na ponad miesiąc musisz postarać się o specjalną wizę w AMBASADZIE Egiptu w Warszawie (ponad 100zł )lub kupić po przylocie do Egiptu będąc na lotnisku wizę 15$ - do miesiąca pobytu a potem już na miejscu starać się o przedłużenie.Jak będziesz w SHARM załatwisz przedłużenie w sąsiednim mieście el Tour. Nie wiem czy w Hurghadzie jest taka możliwość, a na pewno można przedłużenie załatwić w Kairze. Będziesz potrzebować zdjęć, kopii paszportu, na miejscu wypełniasz wniosek i płacisz kilka-naście funtów. pozdrawiam z SHARM EL SHEIKH Blueterrence Odpowiedz Link Zgłoś
pesta2602 Re: (: EGIPT - WIZA :P ^_* 20.08.11, 21:04 a wiec chcialabym pojechac na 2 tyg do kairu... czy wtedy musze kupywac wize w egipcie tez? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia121121 Re: (: EGIPT - WIZA :P ^_* 22.08.11, 22:29 Jesli lecisz tylko na 2 tygodnie wystarczy Ci wiza turystyczna - mozesz kupic na lotnisku w Egipcie za 15 $. Odpowiedz Link Zgłoś
pesta2602 Re: (: EGIPT - WIZA :P ^_* 25.08.11, 14:56 czyli w polsce tez musze kupywac jakas wize?? czy wystarczy tylko bilety do egiptu i wtedy dopiero kupic tam wize? Odpowiedz Link Zgłoś