Gość: Guliver IP: 81.219.65.* 20.05.04, 20:12 Jak w temacie, moze ktos byl w jednym i drugim i chce mu sie napisac kilka slow prownania, co przemawia za jednym co za drugim..... Tak czy inaczej dzieki ---- Pozdrowienia Guliver Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stiwi Re: Grand Azur Horizon vs Sunrise Palacio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 11:58 Porównań nie będę pisał, bo nie byłem w Sunrise. Powiem Ci tylko, że długo rozważałem czy lecieć do Sunrise czy do Grand Azur. Wybrałem Grand Azur, gdyż nie wiem jaki przepych musi panować w tak pojemnym hotelu jak Sunrise. Oba hotele leżą niedaleko siebie, co do Grand Azur, byłem bardzo zadowolony, wg. rezydentki Selectours, to hotel posiadający najlepsze AI w Hurghadzie. Odsyłam do mojej relacji: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=622&w=12416701 Odpowiedz Link Zgłoś
patrykkk Re: Grand Azur Horizon vs Sunrise Palacio 28.05.04, 12:33 A napisz, Stiwi, czy przy plaży Grand Azur rozciąga się rafa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stiwi Re: Grand Azur Horizon vs Sunrise Palacio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 00:04 Wadą Grand Azur jest dość mała plaża, ale jest przy niej rafa, jak już wspomniał kolega Robert w swoim poście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stiwi Re: Grand Azur Horizon vs Sunrise Palacio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 00:05 Wadą Grand Azur jest mała plaża, przy której jest jednak rafa koralowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Grand Azur Horizon vs Sunrise Palacio IP: 62.135.124.* 28.05.04, 16:11 Zdecydowanie Grand Azur, ma najlepsze all inclusive, bylem juz w dwoch hotelach sieci Azur i zawsze bylo dobre all inclusive. W Grand Azur masz refe przy plazy rowniez Odpowiedz Link Zgłoś