Dodaj do ulubionych

Grand Azur Horizon vs Sunrise Palacio

IP: 81.219.65.* 20.05.04, 20:12
Jak w temacie, moze ktos byl w jednym i drugim i chce mu sie napisac kilka
slow prownania, co przemawia za jednym co za drugim.....
Tak czy inaczej dzieki

----
Pozdrowienia
Guliver
Obserwuj wątek
    • Gość: Stiwi Re: Grand Azur Horizon vs Sunrise Palacio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 11:58
      Porównań nie będę pisał, bo nie byłem w Sunrise. Powiem Ci tylko, że długo
      rozważałem czy lecieć do Sunrise czy do Grand Azur. Wybrałem Grand Azur, gdyż
      nie wiem jaki przepych musi panować w tak pojemnym hotelu jak Sunrise. Oba
      hotele leżą niedaleko siebie, co do Grand Azur, byłem bardzo zadowolony, wg.
      rezydentki Selectours, to hotel posiadający najlepsze AI w Hurghadzie.

Odsyłam do mojej relacji: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
      f=622&w=12416701
      • patrykkk Re: Grand Azur Horizon vs Sunrise Palacio 28.05.04, 12:33
        A napisz, Stiwi, czy przy plaży Grand Azur rozciąga się rafa?
        • Gość: Stiwi Re: Grand Azur Horizon vs Sunrise Palacio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 00:04
          Wadą Grand Azur jest dość mała plaża, ale jest przy niej rafa, jak już
          wspomniał kolega Robert w swoim poście.
        • Gość: Stiwi Re: Grand Azur Horizon vs Sunrise Palacio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 00:05
          Wadą Grand Azur jest mała plaża, przy której jest jednak rafa koralowa.
      • Gość: Robert Re: Grand Azur Horizon vs Sunrise Palacio IP: 62.135.124.* 28.05.04, 16:11
        Zdecydowanie Grand Azur, ma najlepsze all inclusive, bylem juz w dwoch hotelach
        sieci Azur i zawsze bylo dobre all inclusive. W Grand Azur masz refe przy plazy
        rowniez

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka