Gość: bonia01 IP: *.officedepot.com.pl 24.05.04, 14:52 Witaj Kasieńko :) Kiedy będziemy mogli poczytać Twoje wspomnienia i obejrzeć zdjęcia? Domyślam się, że wiele osób z tego forum czeka z niecierpliwością na Twoje relacje. Pozdrawiam Bożena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corrina_f1 Re: do Corriny_f1 24.05.04, 14:59 Bożenko i inni Oczekujący ;) Obiecuję że naprawdę niebawem. Przynajmniej pierwsza część, choć ta najciekawsza, z Kairem i Aleksandrią, która pewnie interesuje Was najbardziej, będzie nieco później. Ponieważ wzięliśmy ze sobą laptopa, pierwszy tydzień powstawał na bierząco, dlatego muszę to tylko jeszcze raz poczytać i postaram się zamieścić na dniach. Natomiast ciąg dalszy nie zna terminu,ale będę robić wszystko, aby było to jak najszybciej :) To samo dotyczy zdjęć. Niestety powrót do rzeczywistości to bardzo ciężkie przeżycie, zwłaszcza, kiedy wraca się chorym, ale kto by się nastawiał na 7 stopni w dniu wczorajszym na Okęciu ??? A tak poważnie, dorobiłam się już w środę w autobusie, ale leczę się carcade i gorącymi wspomnieniami, więc mam nadzieję, że moja depresja i ból gardła nie będą mnie trzymać w nieskończoność... (przynajmniej co do tego drugiego jestem pewna, z depresją nie wiadomo....). pozdawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś