w2097 11.01.12, 10:04 Czy ktoś z szanownych forumowiczów orientuje się w jakie dni odbywa się dwudniowa wycieczka z Marsy do Asuanu połączona ze zwiedzaniem Abu Simbel? I ile kosztuje u rezydentów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotakatarzyna Re: Pytanie o Abu Simbel z Marsy 11.01.12, 15:25 Mam dane z sierpnia, Alfastar. Abu Simbel wtorek + środa. Cena zależy od tego, czy kupujesz w pakiecie na pierwszym spotkaniu (220 $ dorośli, 110 dzieci), czy później (230 i 115). Pakiet to minimum dwie wycieczki. Sam Asuan 115$. Odpowiedz Link Zgłoś
w2097 Re: Pytanie o Abu Simbel z Marsy 12.01.12, 16:38 Dziękuję bardzo za odpowiedź. A ta zniżka to dla dzieci do ilu lat? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakatarzyna Re: Pytanie o Abu Simbel z Marsy 13.01.12, 00:59 Bodajże do 12. Ale moja czternastolatka, mała i chuda, też jeździła ze zniżką. Wyrośnięty piętnastolatek już nie. Aha, jak będziecie w Asuanie, warto dopłacić po 20 $ za rejs po Nilu. Sama tama jest niezbyt ciekawa, a za rzeką są krokodyle i arabska szkoła do zobaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
weksyl01 Re: Pytanie o Abu Simbel z Marsy 15.02.12, 08:35 w2097 napisał: > Czy ktoś z szanownych forumowiczów orientuje się w jakie dni odbywa się dwudnio > wa wycieczka z Marsy do Asuanu połączona ze zwiedzaniem Abu Simbel? I ile koszt > uje u rezydentów? Witam ja lecę 3 marca do Marsa Alam moje pytanie jest takie samo tylko dotyczy biura Itaka. Odpowiedz Link Zgłoś