Dodaj do ulubionych

teroryzm w egipcie

IP: 212.182.93.* 12.06.04, 16:54
czy nie boicie sie zwiedzac w egipcie we wrzesniu wybieramy sie z mezem do
egiptu i ja chce troche pozwiedzac ale moj maz boi sie terorystow i roznych
wypadkow chocby drogowych i potem problemow z pomoca medyczna napiszcie
prosze cos
Obserwuj wątek
    • Gość: Pawel Re: teroryzm w egipcie IP: 62.135.62.* 18.06.04, 14:35
      Nie bujcie sie trroryzmu w Egipcie.
      Po ostatnim zamachu w 97r. zaostrzono kontrole, i zwiekszono ilosc policji.
      Wedlug mnie jest to jeden z najbespieczniejszych krajow. Zyje w Ggpcie juz od 2
      lat i nigdy nie przezylem jakichs niebezpiecznych sytuacji ( mozna im tylko
      pozazdroscic ) mozecie spacerowac po nocach ijest OK . Ludzie opowiadaja wiele
      bzdur, szczegolnie dziewczyny, ktore przyjezdzaja tylko po jedno wiecie oczym
      mysle. Po rozczarowaniach zaczynaja wymyslac historje o gwaltach, kradziezach i
      innych sprawach. Odnosnie wypadkow samochodowych - jest ich o wiele mniej jak u
      nas w Polsce. Odnosnie tego wypadku z polskimi turystami byl to nieszczesliwy
      wypadek. Pomoc medyczna na trasach wycieczek jest zapewniona. wielu ludzi
      zapomina ze 95 procent Egfiptu to pustynia i trwa to troche zanim dojedzie
      karetka.
      Moja opinja o Egipcie jest bardzo dobra, inaczej bym tu nie zyl.
      Pawel
    • Gość: cs Re: teroryzm w egipcie IP: *.k241.webspeed.dk 18.06.04, 17:38
      latwiej o zamach na Okeciu albo na Marszalkowskiej
      a o wypadkach i napadach u nas to juz nie wspomne
      • Gość: misia Re: teroryzm w egipcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 18:11

kraj naprawdę spoko.Paweł Ciebie to chyba jakaś kobitka strasznie zraniła,że
        wiecznie piszesz po co przyjezdzamy do Egiptu:))Az boję się Ciebie spotkac jako
        rezydenta.....
    • Gość: Osama Been Drinkin Re: teroryzm w egipcie IP: *.fetish / 61.55.134.* 18.06.04, 20:52
      Z całą pewnością już na was czekają - namierzyli was po IP w tym poście. Ale co
      tam terroryści... najgorsze są te skarebeusze, które wchodzą pod skórę... a te
      chodzące mumie...!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka