mob-os 22.03.12, 19:44 Pytanie do powracających aktualnie. Jak wygląd postęp prac przy remoncie basenu .Czy ktoś ma info .kiedy przewidywany jest koniec prac.Jak wygląda to obecnie ? Czy jest to duże utrudnienie podczas odpoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magusia27 Re: Mamlouk Palace-remont basenu 22.03.12, 21:52 podłączam się pod pytanie i mam nadzieję ze skończą do lipca ... Odpowiedz Link Zgłoś
amicco Re: Mamlouk Palace-remont basenu 25.03.12, 16:33 Witam,kto wrócił ostatnio z Sunrise Select Mamlouk Palace Resort & Spa ,czy na terenie resortu trwaja jeszcze jakieś prace remontowe? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
magusia27 Re: Mamlouk Palace-remont basenu 01.04.12, 19:17 czy naprawdę nikt tam ostatnio nie był ? niech sie ktoś wypowie ... Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Mamlouk Palace-remont basenu 01.04.12, 20:08 byłam pod koniec sierpnia ub.r., nie było żadnego remontu basenu. a nawet gdyby, to basenów jest kilka, można tez korzystać z basenów w garden beach, więc żaden problem. Odpowiedz Link Zgłoś
magusia27 Re: Mamlouk Palace-remont basenu 01.04.12, 21:21 dzięki doral, pisałaś już wcześniej na mój post ws. tego hotelu i bardzo mi pomogłaś; mam nadzieję że i ja będę zadowolona z pobytu w mamlouku Odpowiedz Link Zgłoś
agierlak Re: Mamlouk Palace-remont basenu 02.04.12, 10:14 www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297549-d739159-Reviews-Sunrise_Mamlouk_Palace_Resort-Hurghada_Red_Sea_and_Sinai.html powyżej link na którym piszą, że do końca remontu jeszcze ok tygodnia:) oby tak było:) Odpowiedz Link Zgłoś
ostrodzianka Re: Mamlouk Palace-remont basenu 13.04.12, 17:53 Witam czy coś wiadomo jak remont basenu i czy do końca kwietnia się skończy? Z tego co wiem jeszcze trwa! Odpowiedz Link Zgłoś
45s11 Re: Mamlouk Palace-remont basenu 15.04.12, 23:29 ostrodzianka napisała: > Witam czy coś wiadomo jak remont basenu i czy do końca kwietnia się skończy? Z > tego co wiem jeszcze trwa! Tak ,otwarto go uroczyście 10-go kwietnia !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś