Dodaj do ulubionych

Imprezy w Sharm

17.04.12, 15:14
Co możecie polecić w temacie imprez/ dyskotek w Sharm? Zapewne Hard Rock, Pacha i Little Budda.. ale jak to wygląda cenowo? ktoś był ostatnio może i się orientuje? Czy są jakieś dni w które dziewczyny mogą wejść za free? Ewentualnie jakieś inne kluby poza tymi trzema które wymieniłam albo fajne miejsca gdzie można się pobawić? Sorry jeśli powielam temat ale szukałam i informacje na tym forum w tym temacie są chyba już stare.. Z góry dziękuję za pomocne informacje...
Obserwuj wątek
    • niiktos Re: Imprezy w Sharm 18.04.12, 10:05
      klaressa5 napisała:

> Czy są jakieś dni w które dziewczyny mogą wejść za free?
      Pytanie do dziewczyn - kiedy panowie moga wejsc za free ;)?
    • janan2 Re: Imprezy w Sharm 18.04.12, 12:37
      W SSH,a konkretnie w Naama Bay,dziewczyny zawsze i wszędzie wchodziły za free.Kwestia dogadywki.Zazwyczaj wyjściówkę "kupuje" się po wyjściu z dyskoteki nad ranem.Ale to kwestia właśnie dogadywki.Konkurencja spora!Naszych pobratymców wschodnich i nie tylko.Do tej pory czuję siarczystego plaskacza mojej ślubnej po takowej imprezie.Ale jak ktoś wolny elektron,no i bez zobowiązań,to można spróbować.Nikt nie będzie przekazywał tego typu "doświadczeń",no bo albo wezmą na ozory tutaj,albo co gorsza kość jarzmowa w niebezpieczeństwie,albo jakaś patelnia czy wałek się trafi po powrocie w ramach komitetu powitalnego.Kwestia wyboru!No i inne forum.
      • klaressa5 Re: Imprezy w Sharm 18.04.12, 13:45
        No dobra a wracając do tematu... to jakie kluby polecacie pomijając już te kwestie wejściówek za free...
        • monia1409 Re: Imprezy w Sharm 18.04.12, 16:12
          House Nation Foam Party PACHA (czwartek) - Naama Bay
          La Dolce Vita TAJ MAHAL (piątek) - Hadaba
          Beach Party TERRAZZZINA BEACH - Old Market

wstęp ok. 20$

• antygona1.0 Re: Imprezy w Sharm 18.04.12, 20:29
            klaryssa a kiedy lecisz? bo ja 3 lipca ale byłam w tamtym roku i te wszystkie imprezki oblatałam,dziewczyny jak pomrugają rzęsami to wszędzie wchodzą za darmo,ale też odwiedziłam takie z lekka spelunki ale wyszalałam się za wszystkie czasy,ale te imprezy co tu wypisali to są na poziomie,no drinki też ,nawet jak wejdziesz za free,to alkohol drogi,ja lecę teraz 3 lipca i już mam swoje drogi
            • klaressa5 Re: Imprezy w Sharm 19.04.12, 08:57
              Dzięki za info :) ja lecę 1 maja i właśnie chciałabym odwiedzić jakieś fajne kluby, myślę że skuszę się na Pachę, The Little budda i Dolce Vita bo to chyba impreza na plaży jest.
              • radexior Re: Imprezy w Sharm 23.04.12, 23:23
                Ach niefart, my lecimy 8.05 i też by poszaleć! Nawet hotel Tropitel, by było blisko...
              • jasminkablack Re: Imprezy w Sharm 24.04.12, 20:10
                Pataya Beach! :D najlepsza impreza na plaży :))) no i tah mahal :D
                Ceny: hard rock ok 15$, pacha - 25$ to tyle z tego co pamiętam :)
                Baw się dobrze Asia ;))
    • daesyy Re: Imprezy w Sharm 26.04.12, 13:17
      hehe z tymi imprezami to naprawde różnie. Ja pamietam jak dwa lata temu poszlismy do Hard Rock i dziewczyny owszem za free ale od facetow 30$ zaspiewali :) Ostatnio popularny jest space. blisko naama bay. jak bedziecie jechac od strony hadaby do naama bay to fajnie widac ten klub. miesci sie po lewej stronie
      ale z tego co wiem to pacha najbardziej chwalona
      no i dokładnie tak jak ktos wspomnial wejscie moze jakos zalatwicie ale w srodku za drinki itp wysokie ceny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka