nefer_milczek 25.04.12, 11:29 Mam pytanie do bywalców Marsa. Czy kupujecie egipskie funty , czy poprzestajecie na zielonej walucie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
des4 Re: waluta w Marsa Alam 25.04.12, 11:49 ja jeżdzę z funtami nie wymieniam bo niby i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: waluta w Marsa Alam 25.04.12, 12:26 ja staram sie placic funtami egipskimi,patrzac wychodzi taniej,zawsze oni zaokragla cene by wyszlo na ich korzysc,jadac taxi lepiej miec odliczone funty bo dolarami to i tak zakreci ze nie ma wydac czy cos innego,lub i tak wyda w funtach,pieniadz jak pieniadz milionami nie obracamy by az tak bardzo zaoszczedzic na wymianie funtow z powrotem na dolary. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: waluta w Marsa Alam 25.04.12, 20:23 Akceptują wszystko co się rusza. W Solymarze jest bankomat który zarówno wymienia euro i usd na funty jak i wypłaca funty. Kurs euro 8 LE, usd - 6 LE. Odpowiedz Link Zgłoś
kkk Re: waluta w Marsa Alam 26.04.12, 08:23 na Marsie obowiązuje waluta marsjańska ;) Odpowiedz Link Zgłoś