Dodaj do ulubionych

Strajk Beduinów w Marsa Alam

04.08.12, 08:32
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,12251741,180_Polakow_uwiezionych_na_lotnisku_w_Egipcie__Duzo.html?lokale=warszawa
Strajk Beduinów, którzy zablokowali drogę dojazdową do lotniska w Marsa-el-Alam, uwięził w terminalu grupę 180 Polaków. Od siedmiu godzin grupa polskich turystów, w tym wiele dzieci, koczuje w hali odlotów - informuje TVN24. Od polskich przedstawicieli dyplomatycznych usłyszeli, że ci niewiele mogą zrobić, póki Polacy nie zostaną odprawieni.
Obserwuj wątek
    • deoand Re: Strajk Beduinów w Marsa Alam 04.08.12, 10:59

I tak dobrze , ze tylko siedzą w samolocie a nie wzięli ich Beduini do kotła bo Polaczkowie to trochę tłuszczyku i mięska / choćby janan i kasia , nie mówiąc o cairo / mają a na Marsie to bida z nędzą - piach i skały . Wiec może nasi niech lepiej nie wychodzą z tego samolotu !!!!
      Ciekawe co dalej i czy już ich wypuścili ?
      Ale numery z tym Egiptem jak nie plajtuja biura podrózy jedno po drugim i turysci siedza na egipskich krawęznikach jak rasowi arabowie bo ich wyrzucaja z hoteli to jeszcze na domiar złego Beduini nie chca ich wpuscic do Egiptu a jak juz to zemsta faraona czyha .
      • madzia112_112 Re: Strajk Beduinów w Marsa Alam 04.08.12, 11:05
        I już po sprawie:
        wiadomosci.onet.pl/swiat/klopot-polskich-turystow-na-lotnisku-w-egipcie,1,5208642,wiadomosc.html
      • kasia_p45 Re: Strajk Beduinów w Marsa Alam 04.08.12, 11:31
        No deoand tak nam źle życzysz?
        Żeby do jednego kotła z jananem i cairo.. No skaranie boskie z tobą.. !
        • janan2 Re: Strajk Beduinów w Marsa Alam 04.08.12, 11:48
          Deos! Bez jaj.Na mnie by się nie pożywili.Brakuje mi nieco kilogramów do wzrostu i jestem nieco żylasty i chudy.Pociechy ze mnie by nie było.Kasia to sie nie wypowiadam,ale mięsko z płci żeńskiej obojętnego ssaka jest zawsze smaczniejsze i strawniejsze.Kasia też pewno nie dzwoni kościami,jakby tak doprawił jarzynką,to kto wie.Na temat cairo się nie wypowiadał.Ale jak nie wypocił w tę siatkówkę,no to mogli by się struć lub uznać za mało koszerne.Wiec takie uogólnienia to trochę mylne.Póki co tam się nie wybieram,czasy jakieś niepewne,kasy się pozbędziesz i Egipt zobaczysz na mapie lub fotkach.Jeszcze jak zaczną wyłapywać na arkan i w jasyr lub do kotła,no to Tobie nie radzę.Masz swoją wagę.Nad taka chudziną jak ja pewno by się nie znęcali.Cos tam mają ciekawego pewno z żądan,więc to ich jedyny sposób aby uzyskać to czego chca biorąc turystów w plen.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka