Dodaj do ulubionych

z Triadą w Magawish-u

06.07.04, 15:45
Obserwuj wątek
    • medycynka z Triadą w Magawish-u 06.07.04, 16:02
      W niedziele wrocilismy. Jestesmy bardzo zadowoleni, domek - bungalow byl znośny,
      klima sprawna, basen czysty, bliziutko do morza a jedzenie pyszne i w hurtowych
      ilosciach w ramach szwedzkiego stolu( nawet Rosjanie nie dali rady zjesc
      wszystkiego;)).
      W dodatku trafilismy na SUPER rezydentke DOMINIKE, ktora sie nami wspaniale
      opiekowala, pomagala, udzielala cenych wskazowek i nawet wyrwana w nocy o
      polnocy znosila nasze turystyczne fanaberie.
      W zwiazku z powyzszym polecam z calego serca wyjazd z Triada do Magawisha, bo
      oczywiscie miejsce i niewygorowana cena jest juz polowa sukcesu, ale wlasnie
      dobry rezydent stanowi jego dopelnienie. Bravo Triada!!!!
      Oczywiscie zawsze sie znajda niezadowoleni - bo nie ma jak polskie zoo, ale
      generalnie chyba wiekszosc osob podzieli nasza opinie.
      Pozdrawiamy i zyczymy milych egipskich wrazen:))
      M&L
      • Gość: lato3 Re: z Triadą w Magawish-u IP: *.gimsat.pl 06.07.04, 19:35
        Poradż jakie wybrać pokoje (podaj numery), tak żeby było zielono ,czysto i inne
        dogodnośći o których jeszcze nie wiem? jak mozna załatwić ewentualną zamianę
        (czy w sezonie jest to możliwe?)
        • Gość: cleo Re: z Triadą w Magawish-u IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 06.07.04, 23:47
          Byłam w Megawishu 1,5 tygodnia temu i jedyny basen jaki widziałam był bez wody,
          o
          • medycynka Re: z Triadą w Magawish-u 07.07.04, 11:47
            Gość portalu: cleo napisał(a):

> Byłam w Megawishu 1,5 tygodnia temu i jedyny basen jaki widziałam był bez wody,
            >

?????????????????????????
            Piles caly czas????
            W takich temperaturach????????????????

Przeciez w Magawishu sa dwa kompleksy basenowe! jeden byl zamkniety z powodu
            remontu, a drugi swietnie sie mial i dzialal.
        • medycynka Re: z Triadą w Magawish-u 07.07.04, 11:45
          Fajne pokoje sa od 100 w gore.
          A zielono to raczej nigdzie nie bedziesz za bardzo mial, bo to pustynia ze
          sztucznie posadzona zielenia, ktora usiluja utrzymywac przy zyciu :)
          Zmiana jest oczywiscie mozliwa. Zalatwiasz to w recepcji dajac ok. 5 $ do reki
          recepcjoniscie, lub droga oficjalna probujac pisac zazalenie ( dluzej trwa). Ja
          nie musialam osobiscie, bo jak wspomnialam mialam pokoj OK.
          Pozdrawiam.
          • zdzisek99 Re: z Triadą w Magawish-u 07.07.04, 14:30
            Odradzam bungalowy z numeracją powyżej 300 - okolica syfiasta, zieleni zero a
            stan pokojów tragiczny (przynajmniej taki był jesienią zeszłego roku).
          • Gość: Gabri Re: z Triadą w Magawish-u IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.07.04, 21:26
            Ja jade do tego hotelu 17.07. Mam prosbe. Mozesz napisac ile kosztuje sejf? I
            wogóle czy zdarzaja sie tam kradzieze? Pozdrawiam
            • Gość: roman Re: z Triadą w Magawish-u IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.04, 07:18
              Gabri - skad lecisz?
              • Gość: Gabri Re: z Triadą w Magawish-u IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.07.04, 15:05
                Lece z Warszawy z biura Oazis. Mam nadzieje ze dolece tymi egipskimi liniami:)
                Pozdrawiam
            • medycynka Re: z Triadą w Magawish-u 08.07.04, 09:15
              Jest sejf, kosztuje nie pamietam dokladnie ile, ale chyba ok. 10 $. Generalnie
              niby nie ma kradziezy, ale strzezonego Pan Bog strzeze, wiec albo nos wszystko
              przy sobie, albo wynajmij sejf. Tyle tylko, ze taki sejf jest malutki, mozesz
              tam najwyzej wlozyc paszporty i kase. Ale juz zakupy z bezclowki czy inne
              gadgety sie nie zmieszcza. Najbardziej trzeba uwazac na komorki, zwlaszcza
              Nokie, perfumy, kase ( to akurat oczywiste) i bizuterie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka