Dodaj do ulubionych

Egipt lub Afryka

01.04.13, 11:42
mam czas na początku kwietnia do wyjazdu do Egiptu lub Afryki. czy moze tez ktoś tam sie wybiera i jest np. singlem?
Obserwuj wątek
    • kasia_p45 Re: Egipt lub Afryka 01.04.13, 11:46
      To do Egiptu czy do Afryki?????
    • janan2 Re: Egipt lub Afryka 01.04.13, 11:52
      Wodzirej!?Ciebie nie trzyma jeszcze po wczorajszym!?

Smiem zauważyć,że Egipt to też Afryka!(za wyjątkiem Synaju,małej jego części która aktualnie jest w granicach Egiptu,ale nie zawsze tak było).Czyżby mnie też z lekka jeszcze zamroczyło tym wodzirejstwem z wczoraj,no i coś mi się omsnęło z geografii!?
    • wodzirej66 Re: Egipt lub Afryka 01.04.13, 14:26
      czy są tu tylko pieniacze i szukający zaczepki. czy naprawdę nie macie czasu na coś pożytecznego tylko doszukiwać sie jakiś niedociągnięć? Weź łopatę i idź odśnieżyć śnieg jak nie u siebie to u sąsiada. Przynajmniej będzie to pożyteczne .
      • xagona Re: Egipt lub Afryka 03.04.13, 01:45
        Jak się odśnieża śnieg?!
        • janan2 Re: Egipt lub Afryka 03.04.13, 08:00
          Też taka niedomyślna he he.Jak żarówa grzeje to sam się stopi z tego gorąca.Słońce niekonieczne.Ze śniegu wtedy woda.A łopata przydatna czasami do kompa.Ale znowu jakieś tam czepialstwo jak się komuś coś nieprecyzyjnie omsnęło.Jeszcze na pieniacza jak ja wyrośniesz hi hi.
          • artrak2 Re: Egipt lub Afryka 06.04.13, 09:48
            To w koncu jak z tą Afryką?Niech kolega leci do Egiptu, broń Boże do Afryki zwłaszcza w rejon Hurghady
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka