wodzirej66 01.04.13, 11:42 mam czas na początku kwietnia do wyjazdu do Egiptu lub Afryki. czy moze tez ktoś tam sie wybiera i jest np. singlem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janan2 Re: Egipt lub Afryka 01.04.13, 11:52 Wodzirej!?Ciebie nie trzyma jeszcze po wczorajszym!? Smiem zauważyć,że Egipt to też Afryka!(za wyjątkiem Synaju,małej jego części która aktualnie jest w granicach Egiptu,ale nie zawsze tak było).Czyżby mnie też z lekka jeszcze zamroczyło tym wodzirejstwem z wczoraj,no i coś mi się omsnęło z geografii!? Odpowiedz Link Zgłoś
wodzirej66 Re: Egipt lub Afryka 01.04.13, 14:26 czy są tu tylko pieniacze i szukający zaczepki. czy naprawdę nie macie czasu na coś pożytecznego tylko doszukiwać sie jakiś niedociągnięć? Weź łopatę i idź odśnieżyć śnieg jak nie u siebie to u sąsiada. Przynajmniej będzie to pożyteczne . Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Egipt lub Afryka 03.04.13, 08:00 Też taka niedomyślna he he.Jak żarówa grzeje to sam się stopi z tego gorąca.Słońce niekonieczne.Ze śniegu wtedy woda.A łopata przydatna czasami do kompa.Ale znowu jakieś tam czepialstwo jak się komuś coś nieprecyzyjnie omsnęło.Jeszcze na pieniacza jak ja wyrośniesz hi hi. Odpowiedz Link Zgłoś
artrak2 Re: Egipt lub Afryka 06.04.13, 09:48 To w koncu jak z tą Afryką?Niech kolega leci do Egiptu, broń Boże do Afryki zwłaszcza w rejon Hurghady Odpowiedz Link Zgłoś