Dodaj do ulubionych

LM czy enterpol??

23.04.13, 10:18
Co polecicie bardziej? ceny różnią się w niektórych wycieczkach o 10$ ale jak z jakością?
Czasem natknełam się na biura które mają mnie zabrać z hotelu o 8 a przyjezdzali o 10..wolałabym uniknąć takich sytuacji...
Obserwuj wątek
    • wall1958 Re: LM czy enterpol?? 24.04.13, 23:01
      Polecam Aishatours super biuro wystarczy po przylocie wysłać sms a sami przyjadą i uzgodnicie.
      • lina1984 Re: LM czy enterpol?? 25.04.13, 09:14
        Ale ja pytam o te dwa biura a nie prosiłam o polecenie trzeciego :) Tak czy siak , wybralam już enter u Pani Ani :)
        • dariusznow Re: LM czy enterpol?? 25.04.13, 12:17
          Ja mam lepsze wspomnienia co do LM szczególnie na nurki

Od Ani miałem mały zgrzyt gdyż na powrocie chcieli od nas dodatkową kasę za transfer
          Oczywiście Ania z pewnością o niczym nie wiedziała i była to inicjatywa tzw oddolna, ale...

Generalnie Ania bardzo miła i operatywna osóbka, jestem jej wdzięczny za zorganizowanie wypadu na nury do Marsa, nury były marne (po ulewie mętna woda) ale załatwiła coś czego nikt się nie chciał podjąć

A co do Doroty to koniecznie Dzień z życia - super imprezka
          Fotki w mojej stopce :)
          • lina1984 Re: LM czy enterpol?? 25.04.13, 12:40
            co co co ? jaki dzień z życia???? zainteresowało mnie to i brzmi ciekawie :D
            • ola_dom Re: LM czy enterpol?? 25.04.13, 12:53
              lina1984 napisał(a):

> co co co ? jaki dzień z życia???? zainteresowało mnie to i brzmi ciekawie :D

ale to tylko z biura Aishatours - a nie z żadnego, które Cię interesowało :>
              • lina1984 Re: LM czy enterpol?? 25.04.13, 12:56
                mamk zarezerwowane już 3 wycieczki z enter..ale w sumie chyba mogę wziąc 4tą z aisha nie? :P skoro to aż takie cudowne..generalnie byłam już na każdej wycieczce poza Luxorem 3-4 razy..ale jezdzilam jako panna a teraz jadę z mężem na 2 tyg , nasza podróż poślubna i..musze mu coś pokazać bo sie chlopak zanudzi :D
                • dariusznow Re: LM czy enterpol?? 25.04.13, 13:19
                  forum.wakacje.pl/read.php?312243,1471071
                  warto
                  • vicehrabiadebragelone Re: LM czy enterpol?? 25.04.13, 15:28
                    Dla mnie zwiedzanie miasta z Aishatours to pozycja obowiazkowa dla wszystkich którzy odpoczywaja w Hurgadzie.Jak tylko wstrzelicie sie z terminem to bierzcie w ciemno
                    • lina1984 Re: LM czy enterpol?? 26.04.13, 20:52
                      napisałam maila do P.Doroty i narazie cisza..jakiś namiar na jej biuro od Was dostane? na jej stronie nie ma adresu ni telefonu
                      • wall1958 Re: LM czy enterpol?? 27.04.13, 15:19
                        +201283032699

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka