lina1984 23.04.13, 10:18 Co polecicie bardziej? ceny różnią się w niektórych wycieczkach o 10$ ale jak z jakością? Czasem natknełam się na biura które mają mnie zabrać z hotelu o 8 a przyjezdzali o 10..wolałabym uniknąć takich sytuacji... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wall1958 Re: LM czy enterpol?? 24.04.13, 23:01 Polecam Aishatours super biuro wystarczy po przylocie wysłać sms a sami przyjadą i uzgodnicie. Odpowiedz Link Zgłoś
lina1984 Re: LM czy enterpol?? 25.04.13, 09:14 Ale ja pytam o te dwa biura a nie prosiłam o polecenie trzeciego :) Tak czy siak , wybralam już enter u Pani Ani :) Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: LM czy enterpol?? 25.04.13, 12:17 Ja mam lepsze wspomnienia co do LM szczególnie na nurki Od Ani miałem mały zgrzyt gdyż na powrocie chcieli od nas dodatkową kasę za transfer Oczywiście Ania z pewnością o niczym nie wiedziała i była to inicjatywa tzw oddolna, ale... Generalnie Ania bardzo miła i operatywna osóbka, jestem jej wdzięczny za zorganizowanie wypadu na nury do Marsa, nury były marne (po ulewie mętna woda) ale załatwiła coś czego nikt się nie chciał podjąć A co do Doroty to koniecznie Dzień z życia - super imprezka Fotki w mojej stopce :) Odpowiedz Link Zgłoś
lina1984 Re: LM czy enterpol?? 25.04.13, 12:40 co co co ? jaki dzień z życia???? zainteresowało mnie to i brzmi ciekawie :D Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: LM czy enterpol?? 25.04.13, 12:53 lina1984 napisał(a): > co co co ? jaki dzień z życia???? zainteresowało mnie to i brzmi ciekawie :D ale to tylko z biura Aishatours - a nie z żadnego, które Cię interesowało :> Odpowiedz Link Zgłoś
lina1984 Re: LM czy enterpol?? 25.04.13, 12:56 mamk zarezerwowane już 3 wycieczki z enter..ale w sumie chyba mogę wziąc 4tą z aisha nie? :P skoro to aż takie cudowne..generalnie byłam już na każdej wycieczce poza Luxorem 3-4 razy..ale jezdzilam jako panna a teraz jadę z mężem na 2 tyg , nasza podróż poślubna i..musze mu coś pokazać bo sie chlopak zanudzi :D Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: LM czy enterpol?? 25.04.13, 13:19 forum.wakacje.pl/read.php?312243,1471071 warto Odpowiedz Link Zgłoś
vicehrabiadebragelone Re: LM czy enterpol?? 25.04.13, 15:28 Dla mnie zwiedzanie miasta z Aishatours to pozycja obowiazkowa dla wszystkich którzy odpoczywaja w Hurgadzie.Jak tylko wstrzelicie sie z terminem to bierzcie w ciemno Odpowiedz Link Zgłoś
lina1984 Re: LM czy enterpol?? 26.04.13, 20:52 napisałam maila do P.Doroty i narazie cisza..jakiś namiar na jej biuro od Was dostane? na jej stronie nie ma adresu ni telefonu Odpowiedz Link Zgłoś