Gość: Kaska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 18:45 Czy ktoś mógłby mi podać adres strony /oczywiście free/, z której mozna wysłać sms do Vodafone Egipt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deo Re: Sms do Egiptu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 00:44 a czy ktos próbowal wysłac sms z bramki internetowej lub z gadu gadu ciekawe czy pójdzie i czy dojdzie Na ukraine z gadu gadu do ery doszedl a do egiptu ? normalnie to kosztuje cos ok 2 PLN . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Sms do Egiptu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 21:49 Oczywiście ze doszedł, bo z GG mozna wysyłać do polskich operatorów. I przeciez to niezależne gdzie się zalogujesz, czy w Polsce czy poza granicami. Lecz niestety do Egiptu nie da sie wysłac z GG. Mam tu na myśli sms do egipskiego operatora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elcia Re: Sms do Egiptu IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 29.07.04, 21:53 Witaj! Ja zawsze wysylalam z ICQ. Elcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekaska Re: Sms do Egiptu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 23:20 dzięki, spróbuję Odpowiedz Link Zgłoś