Dodaj do ulubionych

super dwa tygodnie w alf leila wa leila

17.06.13, 10:46
witam juz 4 dni minelo od powrotu z alfy,wiele sie oczywiscie naczytalem o hotelu wczesniej i opiniie byly super.lecialem z reibow i bylo wszystko w porzadku.1 krok recepcja duze lobby ale nie mega,pokoj mialme juz rezerwowany wczesniej ale nie obylo sie bez zmian nie dzialala klima i tv ale udalo sie.lobby piekne dekorowane piekne zyrandole jest interner bezprzewodowy free na haslo w lobby ten net dziala tez na terenie hotelu jednak w zaleznosci gdzie jest silniejszy.sam hotel jak minimiasto,jest 8 basenow 2 duze i reszta mniejsza jeden szczegolnie dla dzieci,jest 8 barow 4 restauracje tematyczne europejska marokanska wloska i azjatycka WSZYSTKIE sa w opcji ALL dostepne jak sie chce sniadania obiady kolacje.polecam azjatycka zarcie wszedzie jest super i o dziwo tam nie ma zemsty faraona!!glowna aleja hotelu jak mala uliczka pelna knajpek wszystko all procz oczywiscie szczegolnych napojow za oplata.co wazne chodza kelnerzy i biora zamowienie do stolika by nie lazic po napoje.w lobby jest super kawiarnia kawki swiata super,jest lodziarnia lody movenpick dla kazdego maly czy duzy czlowiek.ciekawa jest arhitektura hotelu jak zameczek.do hurghady ok km taxi bierze 10usd w obie strony.blisko jest do sklepu kleopatra sklep stale ceny i market senzo mall.piwo dobre i leja nawet z butelki.szczegolnie polecam pokoje ok 400 to juz niemieckie bungalowy i napewno maja lepszy standart,niemcoe ok 80% reszta my i malo ruskich.nic jak pytania to jak znam odpowiedz to dam ale ten watek przepadnie przez pania nozyce,
Obserwuj wątek
    • eryk-555 Re: super dwa tygodnie w alf leila wa leila 17.06.13, 15:28
      Jakimi liniami lata rainbows tours?
      • gladi3 Re: super dwa tygodnie w alf leila wa leila 17.06.13, 16:58
        nie wiem ja lecielam enter air jak co roku.
        • eryk-555 Re: super dwa tygodnie w alf leila wa leila 17.06.13, 18:12
          Z jakiego miasta leciałeś?Lece z dzieckiem więc mam dwa pytania.Samolot miał opóźnienie?
          Działały monitorki w czasie lotu?
          • gladi3 Re: super dwa tygodnie w alf leila wa leila 17.06.13, 18:31
            z warszawy mial spoznienie ok 20min mial monitory ale to byl starszy typ i trasy lotu nie pokazal.
    • taf48 Re: super dwa tygodnie w alf leila wa leila 17.06.13, 22:23
      Witam ,
      Mam takie pytania :
      1. czy w pobliżu hotelu jest jakiś bazar lub centrum handlowe?
      2. jakie jest zejście do morza , czy jest łagodne?
      Pozdrawiam
      • gladi3 Re: super dwa tygodnie w alf leila wa leila 18.06.13, 15:48
        w poblizlu hotelu jest centrum handlowe senzo mall takie butiki zachodnich marek i ala nasze tesco ale jadac na wpros hotelu do plazy w hotelu dana beach jest sklep kleopatra ze stalymi cenami a obok mnostwo sklepow z pamiatkami co do plazy w dana beach jest zwirkowa lagodne zejscie ale nie powala wygladem.
      • andy620 Re: super dwa tygodnie w alf leila wa leila 18.06.13, 15:48
        Obok hotelu jest miejscowe centum handlowe Senzo Mall a poniżej w stronę plaży i Dana Beach takie centrum ze stałymi cenami Kleopatra Bazar z lewej strony a z prawej podobne ruskie centrum z pamiątkami .
        • agnieszkamo Re: super dwa tygodnie w alf leila wa leila 23.05.14, 13:38
          witam

mam dwa pytania po pierwsze czy są darmowe lody ? a drugie czy podczas animacji wieczornych czy tez przed nimi animatorzy proszą do tańca , chodzi mi o tance typu cza cza bachata salsa ??
          • gladi3 Re: super dwa tygodnie w alf leila wa leila 23.05.14, 17:25
            darmowe lody sa!!! jest lodziarnia i nalesnikarnia,lody podawane po 1,2 galce ale sie zje i mozne o dokladke poprosic,co do tanca nie wiem nie widzialem.
            • agnieszkamo Re: super dwa tygodnie w alf leila wa leila 24.05.14, 21:10
              a czy ta lodziarnia jest gdzieś w poblizu basenu ze zjezdzalnią dla dzieci ?
              • gladi3 Re: super dwa tygodnie w alf leila wa leila 24.05.14, 21:51
                oj nie,lodziarnia wraz z nalesnikarnia jest tuz obok recepcji przy glownej ulicy hotelu natomiast basen dla dzieci jest jednak troche dalej i to mowiac znacznie dalej gdyz to duzy hotel ale lody pyszne i nalesniki tez woogole zero zemsty faraona w tym hotelu!
    • janan2 Re: super dwa tygodnie w alf leila wa leila 18.06.13, 18:34
      Może nie przepadnie.Ale to opis hotelu jakich wiele.Też byłem w maju i mimo wielości barków i wygód,bo nadzwyczajnie jakoś wykupiłem all,to ani razu nie próbowałem tej ich benzynki.Za to w miarę "ugościłem" się za naszymi pobratymcami,całkiem kulturalnymi,ale okowitka była polsko-ruska.W jedzeniu nie jestem wybredny,głodny nie chodziłem.Taka wiara tylko w plusy życia hotelowego,no to jakoś mnie osobiście nie leży.Tym bardziej lekko mnie irytuje ten dystans do pobratymców.Z czego to wynika!?U mnie byli sami Rosjanie(naet centrum nurkowe ich przy hotelu),byliśmy jedynymi Polakami wśród nich i jakoś wszystko było w porządku.Język przećwiczyłem o!Tak nic poza hotel!?Zadnych wyjść!?Sądziłem,że nurkujesz i coś napiszesz więcej niż o hotelu.
      • doral2 Re: super dwa tygodnie w alf leila wa leila 18.06.13, 18:45
        janan2 napisał:

> Może nie przepadnie.Ale to opis hotelu jakich wiele..."

niestety, to nie opis, tylko sraczka umysłowa.
        3/4 tekstu nie da się zrozumieć :/
        • piasek.mi.zgrzyta Rozwolnienie 24.05.14, 10:24

Borze, muj ty borze, Gladi, czy ty miewasz czesto rozwolnienie?
          Wez cos teraz na zaparcie:)
          • gladi3 Re: Rozwolnienie 24.05.14, 11:39
            ????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka