karuzela100 01.10.13, 19:18 Spokój spokój i jeszcze raz spokój w Sharm hotel taki se jedzenie słabe rafy brak 2 tyg błogiego lenistwa pozdrawiam wszystkich przestraszonych Karuzela100 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edd.y Spokoj zabija:) 01.10.13, 19:27 Czy nie lepiej bylo leciec do Grecji? Jedzenie gowniane, hotel tez. Widoki zadne. Odpowiedz Link Zgłoś
karuzela100 Re: Spokoj zabija:) 02.10.13, 08:21 Jak cię kiedyś bedzie stac na bilet to zerknij tam pewnie ci sie spodoba.:) Odpowiedz Link Zgłoś
karuzela100 Re: Dzisiaj wróciłem SSH Regency plaza 01.10.13, 19:36 Widzę ze normalnych forumowiczów brak wszystko się kiedys kończy Odpowiedz Link Zgłoś
edd.y Nudy na pudy 01.10.13, 20:04 karuzela100 napisał: > wszystko się kiedys kończy< Ubogi, nudny Egipt tez... Odpowiedz Link Zgłoś
doiwony12 Re: Nudy na pudy 02.10.13, 10:03 Karuzela nie przejmuj się maluczkimi.Fajnie że jest spokój fajnie że odpoczynek się udal .Byłam w Regency ale mnie się nie podobało bo nie ma rafy.Znalazłam hotel który mi odpowiada i jadę do niego po raz czwarty.Moglam jechać do innego kraju ale ja nie chcę ,chcę jechać do Egiptu i koniec. Jadę tam gdzie chcę i g...... kogo to obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Nudy na pudy 02.10.13, 10:49 4 raz do tego samego to przesada ja raz sie zastanawialem czy 2 raz jechac do tego samego i 3 bym nigdy nie polecial,zdjecia te same i jak by powtorzone wakacje nic nowego juz cie nie spotka. Odpowiedz Link Zgłoś
doiwony12 Re: Nudy na pudy 02.10.13, 10:59 Dla mnie najważniejsza jest rafa,nie interesuje mnie za bardzo zwiedzanie nowych hoteli.Co może być nowego w hotelu?.Nic każdy mniej więcej taki sam.Tam gdzie jeżdze mam domek nad samym morzem ,blisko wszędzie i przepiękną rafę w zatoce jak i na otwartym morzu.Czego chcieć więcej?.Ale nie widzę nic złego w tym jak ktoś jżdzi za każdym razem gdzie indziej,to jest wyłącznie indywidualna sprawa.Denerwuje mnie tylko gdy ktoś ocenia.Po co?.Jesteśmy dużymi dziećmi i mamy prawo jechać tam gdzie chcemy.Jeden jedzie nad polskie morze lub w góry inny do Egiptu a jeszcze inny siedzie w domu i nie jedzie nigdzie.To jest forum Egipt więc ludzie pisze o nim .Nie rozumiem tych docinek,co żal d..... ściska ?Bo nie myślę że jest to osoba ktora wakacje spędza w Dubaju czy na Wyspach Galapagos Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Nudy na pudy 02.10.13, 11:54 jestem przekonany ze nie pierwszy raz slyszysz ze znow do egiptu a 4 raz ten sam hotel!!rafy ok ale sa inne rafy w innej czesci egiptu. Odpowiedz Link Zgłoś
doiwony12 Re: Nudy na pudy 02.10.13, 12:09 Oczywiście że słyszałam ale często też słyszę że jest więcej ludzi którzy upodobali sobie jakiś hotel.My czujemy się bardzo dobrze w tym więc nie zamierzamy tego zmieniać.Przyznam że w tym roku szukałam czegoś innego ale na koniec i tak zostałam przy tym.Jeśli czuję się tam dobrze to po co szukać gdzie indziej .Oczywiście że rafy są też gdzie indziej i nie twierdzę że gorsze . Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Nudy na pudy 02.10.13, 12:31 rob co chcesz ja bym jednak zmienil na inny hotel jest ich tyle ze na pewno mozna zmienic na inny o takim samym lub lepszym standarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
doiwony12 Re: Nudy na pudy 02.10.13, 12:49 Juz nie ma odwrotu ,wycieczka oplacona :) Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Nudy na pudy 02.10.13, 13:26 ja juz w tym roku Egipt zaliczylem bylo jeszcze spokojnie nawet w kairze. Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Nudy na pudy 02.10.13, 17:11 Ciekawe podejście do urlopu,wypoczynku czy pobytu w Egipcie.Ja raczej nie "zaliczam".Jakoś mi takie "zaliczenia" wyglądają na przymus i dyktat jakby, do zwiedzania hoteli, czy tam kraju.Te w zasadzie wszędzie na jedno kopyto na całym świecie.Raczej nie interesuje mnie ilość barków czy różnica w złotych czy tam aluminiowych klamkach,krzywe fugi w łazience i nie rajcuje mnie też hotel.To miejsce do spania i wyżerki.Omijam też szerokim łukiem baseny.Hotel ma być czysty zadbany i zdrowy z jedzeniem.Więc wybieram zawsze sprawdzone, gdzie już byłem,obojętnie czy to będzie SSH czy HRG,no i też tym sposobem zaliczyłem także i w tym roku.Jak zauważyła słusznie poprzedniczka ,wracam po prostu na stare śmieci,gdzie już znana obsługa i nie muszę zapoznawać się co raz z nową sytuacją czy otoczeniem.To już sam w sobie "plus dodatni".Nie zaliczam też wyjazdów.A Ty musisz ten Egipt zaliczać żeby szpanować!?.Sam zawsze qrde,jestem pierwszy raz i nie ma w tym nic oryginalnego,że muszę się chwalić,co i kiedy zaliczyłem.A w Egipcie czy okolicach szukam nowych atrakcji,choć na lądzie mam ich już nie za wiele.Za to rafa na pierwszym planie,zazwyczaj wtedy miejscem pobytu jest stateczek,a nie hotel.Ale każdy może mieć własne upodobania.Zależy co kto lubi.Tylko z tymi zaliczeniami,to jakieś niefortunne określenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiolegiptomanka Re: Nudy na pudy 02.10.13, 16:13 mam pytanie jaki to hotel z tą piękną rafą?ja też lubię powtarzać hotele jak jest rafa ok.Jestem na luziku od 1 dnia nie muszę niczego poznawać i odpoczywam od pierwszej chwili w znanym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
doiwony12 Re: Nudy na pudy 02.10.13, 16:59 Al Nabila Grand Makadi..W tym rzecz.Przyjeżdzam i czuję się jak w domu ,znam każdy kąt ,wiem gdzie co jest nie muszę niczego szukać od nowa Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Do Gladi 02.10.13, 17:01 ja zjezdzilem troche swiata...i ciągle wracam do "swojego hotelu":).Tak-probowalem go na początku zamieniac na lepsze...i one były lepsze...ale tej atmosfery,znajomych z całego swiata nie było.Po 2 dniach plakałem i jezdzilem w gości na "moje" disco. Kazdy ma swoje upodobania i pomysl na odpoczynek...jak Ci powiem ,że ja w jednym hotelu byłem ze 45 razy....a i to po 2-3-4-tyg lub pare miesiecy...to co powiesz?A bylem i duzo razy na Karaibach,w Europie,w Chinach itd...a ciągle wracam tam...wlasnie wczoraj wykupiłem bilet na kolejne zimowanie w cieple:)-dzieki Ci -Alfa Star:)ot i tak to.... Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Do Gladi 02.10.13, 17:21 to sa tak sporadyczne przypadki ze az statystyki ich nie lapia. Odpowiedz Link Zgłoś
karuzela100 Re: Do Gladi 02.10.13, 17:30 Też wracam do dreams beach ze wzgledu na rafe i wyżerke .:) ale beefree sie wypielo i wylądowałem we flagowym hotelu alfy szkoda ale zawsze jakieś dodatkowe doznania.;) pozdrowienia dla pozytywnie zakręconych Karuzela100 Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: Do Gladi 02.10.13, 17:37 Ano juz sie "kręcę pozytywnie"i rozsylam wici po swiecie -gdzie bede...i juz mam odpowiedzi...jesli ja tam i sie nie boje -przyjezdzamy...i sie zacznie:).Zapraszam wszystkich wesołków,miłosników siatkówki i tańcow do Alibaby...Mamy zbyt dużo dziewczyn w skladzie...zapraszamy chłopakow....ale face control bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiolegiptomanka Re: Do Gladi 02.10.13, 17:47 mam nadzieję,że się odezwiecie szczęsliwcy,którzy mogą jechać i napiszecie co i jak ja w tym roku nie mam szans,ale już sie cieszę na urlop w przyszłym Odpowiedz Link Zgłoś
mernar Re: Do Gladi 02.10.13, 20:10 Mieszkałem w wielu hotelach w Egipcie, ale atmosfera tego komleksu powoduje, że chce się tam wracac. Byliśmy 3 razy, ostatni raz w 2008. Preferujemy księżniczkę - pomimo nieco niższego standaru, mamy sentyment do pergolii i trzcinowych domków na plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: Do Gladi 02.10.13, 23:10 Ot i co..wlasnie-atmosfera.Wszyscy się znaja...każdy 20-30 raz...i są to ludzie z Austrii(moja przyszywana Mama...z 70 lat a baluje do rana)Niemiec,Szwajcarii,Rossjii itd..na Polakow mało liczymy.Tam nikt nie ma przeciw nam szans....zmieniamy menu,animatorow,kucharzy....mowię o złych lub wrednych...dobrze,że pogody nie musimy zmieniać.....chyba nas lubi:) Odpowiedz Link Zgłoś
dlidia Re: Do Gladi 03.10.13, 20:12 Do "cairo7" Byłam w tym roku { marcu } w Jaśminie 3 tyg. i muszę przyznać rację że jest tam bardzo klimatycznie i nudzić się nie można. Opcja korzystania z 4 hoteli nie do przebicia. Wspominamy b.miło pobyt i możliwe że skorzystamy jeszcze z tej oferty. Pozytywnie zazdroszczę spędzonego tam wypoczynku i życzę udanych imprezek.... Odpowiedz Link Zgłoś