Dodaj do ulubionych

Pomocy co wybrać;)

06.11.13, 12:45

Witam, bardzo proszę o doradzenie w wyborze hotelu. Hotel musi być rodzinny i atrakcje wodne dla dzieciaków w wieku 3 i 11 lat. Plaża dla nas ma mniejsze znaczenie, ale miło jak jest do niej dostęp. Wiem że te hotele, które wymienię większość jest w drugiej linii brzegowej. Wie że są opinie o hotelach ale ja Was proszę o radę, często w opiniach pomieszane są zdjęcia. A więc proszę o podpowiedź.
-Sea Club AquaPark Sharm
-Sea Beach & AquaPark Sharm
-Pickalbatros Sea World Hurghada
-Alf Leila Wa Leila
-Albatros Garden Resort

Bardzo proszę jeszcze raz o radę, Pozdrawiam;)
Obserwuj wątek
    • sandra00 Re: Pomocy co wybrać;) 06.11.13, 12:56
      Dla dzieci polecam Jungle aqua którego nie ma na Twojej liście , znam z niej tylko Alf Leila nie polecam chociaż to ta sama sieć co Jungle ale " przepaść " straszna nie ma tam atrakcji dla dzieci tzn.jest jeden mini aquapark .
      • volvo74 Re: Pomocy co wybrać;) 09.11.13, 17:00
        Alf leila we leila jest kilka hoteli ten w sharmie ma spory aqua park ale jest po drugiej stronie ulicy i nie wszyscy goście hotelu mają za darmo do niego dostęp , w samym hotelu dość kolorowo i są codzienne pokazy -scenę mają wiekszą niż nie jeden teren hotelu
        okolica hotelu kiepska blisko old market ale za to blisko do pięknych koralowych plaż w hadabie
    • aksas Re: Pomocy co wybrać;) 09.11.13, 22:49
      Alfa!!!
      Polecam
      • gladi3 Re: Pomocy co wybrać;) 09.11.13, 23:12
        alf w hurghada jest super jest jeden basen tylko dla dzieci ale brak zjezdzalni,jednak calosc extra.
        • kartonik30 Re: Pomocy co wybrać;) 09.11.13, 23:17
          decyzja podjęta i padło jednak na hotel nie z listy na Jungle Aqua Park;)

Dziękuję za rady, a czy może wiecie czy z Jungle można wejść na pokaz w Alfie? Czy jest dodatkowo płatny?

Pozdrawiam;)
          • gladi3 Re: Pomocy co wybrać;) 10.11.13, 03:00
            swietny wybor!!hotel bajka.co do pokazu to mysle ze to kwestia z jakiego biora lecisz,ale ten pokaz o 30usd i w naprawde nie powala!!taki sobie bez efektow naprawde!!
            • gladi3 Re: Pomocy co wybrać;) 10.11.13, 03:01
              sorki pisze bez skladni chyba ta pora robi swoje.
              • kartonik30 Re: Pomocy co wybrać;) 10.11.13, 11:28
                Mimo wszystko dzięki;) wiem o co chodzi, lecimy z itaki. A masz jakieś podpowiedzi co do numeru pokoju by nie był na samym końcu i by do aquaparku tej części dla mniejszych dzieci było bliżej?
                Pozdrawiam;)
                • gladi3 Re: Pomocy co wybrać;) 10.11.13, 13:17
                  oj nie znam numerow ale to chyba kwestia dogadania w recepcji,pokoje tam sa czasem slabe i nie zastanawiaj sie by od razu zmienic jak ci taki nie pasuje.
                  • sandra00 Re: Pomocy co wybrać;) 12.11.13, 09:15
                    Bardzo dobry wybór - byłam kilka razy ! lecisz zimą czy latem ? są dwa aqauaparki dla najmłodszych tu jest link do mapy hotelu trochę starej ale brakuje tam tylko nowej części www.holidaycheck.de/data/urlaubsbilder/images/1/1157672079.jpg jeżeli chodzi o odległość to tylko w pierwszej chwili wszystko wydaje się daleko ale póżniej znasz już wszystkie skróty .Mini aquapark jest tam gdzie numer 16 drugi znajduje się koło dużego aquaparku czyli tam gdzie 25 .Pytam kiedy jedziesz bo latem fajnie mieć pokój tam gdzie do dyspozycji masz swój basen ale zimą pewnie nie są ogrzewane .Najbliżej jest z rejonu 28 , jednak ja zawsze wybieram w rejonie boiska .
                    • kartonik30 Re: Pomocy co wybrać;) 12.11.13, 10:48
                      Bardzo dziękuję za radę, lecimy w lipcu więc opcja w dostępem do basenu zaraz z tarasu mi bardzo by pasowała, mamy małą córkę która w dzień jeszcze śpi a więc osoba która z niż zostanie w pokoju będzie mgła chwilę się popluskać i poopalać.
                      A możesz napisać czym różnią się pokoje w parterówce a w piętrowym budynku??
                      • sandra00 Re: Pomocy co wybrać;) 12.11.13, 10:59
                        możesz podać maila ?
                        • kartonik30 Re: Pomocy co wybrać;) 12.11.13, 11:05
                          apudelko@vp.pl
                          • sandra00 Re: Pomocy co wybrać;) 12.11.13, 13:48
                            napisałam na maila

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka