Dodaj do ulubionych

Sea Life na święta

14.11.13, 15:14
Witam
Właśnie się dowiedziałem że Sun Fun obcięło nam jedną dobę z 14 i wylatujemy z Sharm el Sheikh 30.12. a nie 31.12 w związku z tym pokoje musimy opuścić do 12.00 a wylot w nocy. Mam więc pytanie czy w tym hotelu (Sea Life) można korzystać z all inc. po opuszczeniu pokoi czy też jak np. w hotelu Amway w Sharm obcinają opaski przy zdaniu kluczy. Pozdrawiam forumowiczów.
Obserwuj wątek
    • mikulinda-is-one Re: Sea Life na święta 15.11.13, 09:17
      Nie byłam w tym konkretnym hotelu, ale w Sea Club Aquapark a to jest ta sama sieć hoteli i korzystaliśmy z ich plaży. Wiem na pewno, że nie obcinają opasek i można korzystać z all do samego wyjazdu. Miałam wylot o 23 i nikt opasek nie ściągał. Gdy wracałam po południu z plaży do mojego hotelu to specjalnie obserwowała, czy w tej grupie hotelowej Sea Club, Sea Life i Sea Garden mają opaski do końca czy też nie. No i mieli.
      • landsurveyor Re: Sea Life na święta 15.11.13, 11:20
        Dziękuję bardzo za odpowiedź. A mógłbym jeszcze korzystając z uprzejmości spytać czy podobał się Wam kompleks hoteli, pod względem posiłków, czystości, rafy, animacji i jeszcze jedno pytanie czy goście z hotelu sea life mogą wykupić pakiet np tygodniowy na wejścia do aquaparku Waszego hotelu. Pozdrawiam.
        • mikulinda-is-one Re: Sea Life na święta 18.11.13, 09:09
          Sea Club Resort jest zadbany i czysty. Dużo tam roślinności. U nas w hotelu z jedzeniem szału nie było, ale głodni nie chodziliśmy. Mogliśmy korzystać z barku przy basenie hotelu Sea Club , gdzie jedliśmy przekąski (dobre) i z barku na plaży. Tam były tylko napoje. Na pewno inaczej jest, gdy ktoś jedzie do Sea Life albo Sea Garden, bo wiadomo, że wtedy korzysta ze swoich barków. Rafa przy pomoście piękna, porównywalna do tej, jaką widzieliśmy w Marsa Alam. Przy brzegu nic nie ma, bo wszystko zostało zniszczone przez turystów. Rybek dużo. W czasie naszego pobytu (październik) tylko 3 razy przez dwa tygodnie można był wejść z pomostu do wody. Jeżeli chodzi o wejście do aquaparku, to trzeba zapytać rezydenta, ale z tego co zaobserwowałam to przychodziły do nas osoby z Resortu i mieli jakieś bony na jeden posiłek i jednego drinka.
          • landsurveyor Re: Sea Life na święta 18.11.13, 13:14
            Dziękuję bardzo za wyczerpującą odpowiedź. Po powrocie odpowiem na forum w kwestii ceny za karnety do aquaparku. Pozdrawiam forumowiczów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka