Dodaj do ulubionych

do dariusznow

25.12.13, 15:48
Jedyne co mogę zrobić to dodać Cię do nieprzyjaciół, mam nadzieję, że Twoje wątki będą automatycznie wygaszane tak jak pisze w ustawieniach.
Nie mam ochoty na te głupie i tak płytkie przepychanki. Nie rozumiem co masz do blondynek, brunetek, czy rudych, to z Tobą jest coś chyba nie tak, że przed każdą odpowiedzią musisz kogoś skrytykować.
Polecam dogłębną analizę słowa "forum".
Obserwuj wątek
    • vicehrabiadebragelone Re: do dariusznow 25.12.13, 17:14
      I po co ta agresja? Dariusz dobrze pisze
      • 19sara78 Re: do dariusznow 25.12.13, 18:08
        dobrze pisze w drugiej części wątków, w pierwszej mnie obraża, na co nie muszę dawać przyzwolenia. Prosiłam go aby nie komentował w ten sposób moich wątków, to on dalej swoje.
        • mob-os Re: do dariusznow 25.12.13, 21:42
          Dariusz wnosi na forum swietne informacje. Czytaj ze zrozumieniem. Myślę że ktoś kto nie ma do siebie dystansu i stroi fochy powinien siedzieć w domu i nie udzielać się na forum. Powodzenia w 2014. Miłych podróży!
      • mernar Re: do dariusznow 25.12.13, 18:11
        Darek jest na forum od bardzo dawna, pisze dużo i wielu osobom pomógł.
        Pojawia się takie nie wiadomo co i nie wiadomo skąd. Nie potrafi obsługiwac wyszukiwarki, dubluje posty, niby pyta, a zawsze wie lepiej. Kompletna ignorantka w każdym temacie i jeszcze ma czelnośc coś takiego napisac. Jestem zniesmaczony.

• 19sara78 Re: do dariusznow 25.12.13, 18:19
          Trudno, samo życie.
          Nie jestem ignorantką, tylko po prostu nie potrzebuję niepotrzebnej krytyki.
          Mam imię, nazwisko, osobowość, rodzinę, tak samo jak Ty płacę podatki, opłacam neta :) i nikogo na forum nie obrażam.
          Nie mam ochoty wysłuchiwać kogoś, kto mnie obraża i w czym problem? Może facet jest w tym temacie mądry, był tu i tam, tylko po co czepianie się głupiej literówki i szydercze odpowiedzi?
          • mob-os Re: do dariusznow 25.12.13, 21:45
            Proponuję nie udzielać się na forum .A co masz nikogo tutaj nie interesuje. Wszystkiego naj....
            • gladi3 Re: do dariusznow 25.12.13, 22:03
              nie wchdzac w szczegoly jestem za Dari.ale my na tym forum to juz lata....
            • 19sara78 Re: dziwna przepychanka 25.12.13, 22:04
              odniosłam się do wątku powyżej :)
              nie chwalę się swoją osobowością
              również wszystkiego naj :)
              • 19sara78 Re: dziwna przepychanka 25.12.13, 22:07
                aha i proponuje to zakończyć, bo takie bezsensowne rozmowy można prowadzić także wiele lat, ale to nudne.
                Porozmawiajmy o tym w czym jesteście najlepsi : czyli Egipt :)
                • gladi3 Re: dziwna przepychanka 25.12.13, 22:59
                  skoro bywalas juz na wakacjach w innych krajach to i w egipcie sobie poaradzisz bez zadnych problemow,rezydent powie swoje a wez nr od niego to powie reszte na inne pytania.nie ty 1 lecisz do egiptowa,to nie libia i inne egzotyczne miejsca..dasz rade.ale fakt ze na wszystkie pytania doslownie potrafie znalezc w necie!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka