agulinka777 07.01.14, 20:55 Wrócił ktoś może teraz albo niedawno z tego hotelu? Interesuje mnie czy podgrzewają w nim baseny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielony_x Re: Sea beach&aquapark 08.01.14, 00:03 Nie wiem, czy baseny są podgrzewane, bo byłem w lipcu, ale hotelu jako takiego nie polecam: brudno, kiepskie żarcie, fatalna obsługa i do tego jesteś gościem "drugiej kategorii" (włosi mają ekstra opcję all incl i m.in. do restauracji dla niech przeznaczonej Cię nie wpuszczą; animacje też pod nich są ustawione). Odpowiedz Link Zgłoś
agulinka777 Re: Sea beach&aquapark 08.01.14, 07:16 Uuu to niedobrze... sama nie wiem który hotel wybrać :( podobno od tego sezonu Sea beach jest hotelem klubowym Sun Funu i ma być lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_x Re: Sea beach&aquapark 08.01.14, 09:43 Koniecznie w Sharmie? W zeszlym roku byłem w grudniu w Hurghadzie w Titanic Palace i było git. Rozmawiałem na lotnisku z ludźmi, którzy wracali z Aquamarine (hotel sąsiadujący z Titaniciem) i też byli zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
agulinka777 Re: Sea beach&aquapark 08.01.14, 09:52 Wiesz co niekoniecznie, ale byliśmy w Hurgadzie 5 razy a w Sharmie tylko raz i to stąd ten wybór Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_x Re: Sea beach&aquapark 08.01.14, 14:30 W Hurghadzie też byłem kilka razy, a w Sharm raz. I to tylko ze względu na wypad do Jordanii i Izraela. Jakoś nie znajduję nic w Sharmie, co by mnie tam ponownie ciągnęło. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agulinka777 Re: Sea beach&aquapark 08.01.14, 14:34 Hehe ja bym chciała w sumie tylko poleżeć, tym razem żadnego zwiedzania, tylko słońce, plaża, drineczki. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_x Re: Sea beach&aquapark 08.01.14, 15:26 Dlatego proponuję Titanic Palace lub Aquamarine. Tam można też na zjeżdżalniach pośmigać, bo woda jest podgrzewana. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
agulinka777 Re: Sea beach&aquapark 08.01.14, 17:34 Super, dzięki wielkie :) zaraz popatrzę na oferty :) Odpowiedz Link Zgłoś
patilub Re: Sea beach&aquapark 12.01.14, 12:17 Czy są jakieś nowe opinie z zeszłego roku o tym hotelu? Sea beach&aquapark - polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
hustawek Re: Sea beach&aquapark 12.01.14, 23:30 Ja też bym się chętnie czegoś więcej dowiedział o tym hotelu? Działa już ta nowa restauracja? Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_x Re: Sea beach&aquapark 14.01.14, 18:24 Moja opinia jest właśnie z zeszłego roku (byliśmy w tym hotelu w lipcu 2013). O zasadności wszystkich uwag niech świadczy fakt, że touroperator zwrócił mi 15% wartości wyjazdu w związku ze złożoną przeze mnie reklamacją dotyczącą właśnie kwestii jakościowych. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
heniu4889 Re: Sea beach&aquapark 14.01.14, 20:42 Witam Wybieram się do tego hotelu w lutym .Bardzo proszę o opis za i przeciw w tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
patilub Re: Sea beach&aquapark 14.01.14, 23:18 Napisz z czego nie byłeś zadowolony? Co dokładnie wchodziło w skład reklamacji? Za odpowiedz z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_x Re: Sea beach&aquapark 15.01.14, 01:29 Podrzuć mail'a to Ci nawet fotki prześlę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agulinka777 Re: Sea beach&aquapark 15.01.14, 07:14 Prześlij mi też proszę :) agniesiia77@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hustawek Re: Sea beach&aquapark 15.01.14, 11:55 ja też poprosze ;) hustawek@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
patilub Re: Sea beach&aquapark 15.01.14, 21:48 Podaje maila: arabeska82@o2.pl Jestem ciekawa i trochę przerażona. Mam tam niedawno wykupione wakacje. Czekam na zdjęcia. Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_x Re: Sea beach&aquapark 16.01.14, 23:49 Wysłane. Nie martw się. Od lipca mogło wiele się zmienić. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
heniu4889 Re: Sea beach&aquapark 12.02.14, 21:33 Proszę o zdjęcia i o krótki opis reklamacji. Dziękuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
atid Re: Sea beach&aquapark 17.01.14, 08:02 Jestem w tym momencie w tym hotelu, na początku mieliśmy beznadziejny pokój, z robakami i zniszczonymi meblami, po interwencji u rezydenta dostaliśmy wspaniały pokój z widokiem na morze. Także jak cos nie wypali, to proponuję walczyć o zmianę. Jedzenie jest bardzo dobre, radzę jedynie przychodzić na posiłki godzinę po otwarciu. 90 procent to Rosjanie, nieuciążliwi. Aha, mój stary numer pokoju to 1322, nowy 1345,to tak dla potomnych. Pozdrawiam z gorącego Sharmu Odpowiedz Link Zgłoś
hustawek Re: Sea beach&aquapark 17.01.14, 09:11 To napisz prosze atid w wolnej chwili jak tam remonty? Pokonczyly sie juz? Nowa restauracja juz otwarta? Dzieki zielony_x za fotki. Mam nadzieje ze do lipca poprawi sie tam jeszcze na lepsze... Odpowiedz Link Zgłoś
patilub Re: Sea beach&aquapark 17.01.14, 21:00 Dziękuje zielony_x za zdjęcia. atid napisz jak to tam teraz wygląda? Jestem ciekawa co się tam teraz dzieję i mam nadzieję że od lipca do lipca zmieni się tam co nie co. I mam pytanie:-) O ręczniki. Swoje czy można wypożyczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_x Re: Sea beach&aquapark 18.01.14, 00:22 Jeżeli pytasz o basenowe, to standardowo dostajesz karty (dla każdej osoby jedna) i możesz ręczniki codziennie wymieniać. Jeżeli zostawiasz je na leżakach bez opieki, to czasem lubią zginąć, a kara za zgubiony ręcznik jest dość wysoka. :-( Teraz może nie giną, bo pewnie nie ma w hotelu arabów, ale jak w lipcu przyjadą, a w zeszłym roku było ich sporo, to wielu osobom ręczniki zginęły i najczęściej najbardziej podejrzani byli właśnie arabowie. Zniknęli z hotelu jak się rozpoczął ramadan i od tego momentu nie zauważyłem, żeby komuś ręcznik wcięło... Ręczniki w łazience codziennie wymieniane. Też standardowo: jeden mały i jeden duży na osobę. Oczywiście warto "zaprzyjaźnić się" z gościem sprzątającym pokój (pomocne w tym będą na pewno drobne nominały $ lub Euro), to poza porządnym posprzątaniem pokoju możesz liczyć na fajne zwierzaki z ręczników (nasz miał do tego na prawdę wyjątkowy talent - wiele takich figurek już widziałem, ale ten potrafił mnie zaskoczyć :-D), co zwłaszcza dla dzieciaków jest fajną zabawą. Odpowiedz Link Zgłoś
atid Re: Sea beach&aquapark 30.01.14, 00:30 Już wróciłem: pytania możecie zadawać tu. Ja jestem bardzo zadowolony, może też dlatego że w 2 tygodniu wpuścili Polaków do restauracji przeznaczonej dla Włochów :P Restauracja na plaży nie działa, przynajmniej ja nie mogłem się do niej zapisać. Jedzenie jest bardzo dobre, szczególnie w tej restauracji dla Włochów(zupełnie inne potrawy, bardziej konkretne, czyli więcej mięs i ryb,). Ogólnie poza niektórymi miejscami, jak np. aquapark, gdzie szaleją Arabowie, jest czysto. Obsługa jest BARDZO MIŁA, szczególnie sprzątający. Internet w hotelu obłędnie drogi, najlepiej wyjść po lewej stronie od bramy paręset metrów i w centrum La Strada jest Vodafone: 1GB + aktywacja 75 LE. W mieście jest praktycznie pusto, choć w Naamie nie byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
hustawek Re: Sea beach&aquapark 30.01.14, 18:36 to ja zaczne z tymi pytaniami: 1) czy Polacy maja inne kolory opasek na reke (inne/gorsze wersje All) ktore np uniemozliwiaja skorzystanie np z Wloskiej restauracji 2) czy Polacy naprawde maja z gory przydzielone pokoje o gorszym standardzie? 3) czy w Aquaparku obowiazuje jakis prog wiekowy - czy bede mogl np razem z 3,5-latkiem zjechac sobie na zjezdzalni? 4) jaka czesc hotelu (moze jakas konkretna numeracje) polecasz dla rodzin z dziecmi? 5) czy nowa - dobudowywana gdzies na pietrze restauracja juz dziala? 6) co z animacjami? Generalnie bylbym wdzieczny za jakies fotki pokoju czy terenu hotelu hustawek@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
olciamik Re: Sea beach&aquapark 13.02.14, 08:09 Mogę poradzić wszystkim szukającym dobrego hotelu ,aby wybierali te które maja od 90% pozytywnych opinii na holidaycheck bo w tedy mamy prawie pewność, że my też będziemy zadowoleni:) , ja w tamtym roku wybrałam hotel który był drogi ,ale miał tylko 75% pozytywnych opinii i byłam niemile zaskoczona, że opinie niepozytywne okazały się tak prawdziwe :( dlatego teraz mam taką zasadę przy wyborze, holidaycheck + fora i macie prawie pewność na co traficie :)Ja mogę polecić Titanic resort był 2 lata temu tańszy od pozostałych dwóch Titaniców ,a opinie ma lepsze i ja tez byłam bardzo zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś