kasiolegiptomanka 11.04.14, 18:13 Co słychać w Sharm?Biura odwołały loty ,niektóre dalej zapraszają.Ktoś jest na miejscu albo wrócił może coś skrobnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianaa Re: kto wrócił z Sharm ? 11.04.14, 18:32 forum.gazeta.pl/forum/w,622,150269412,150269412,Wrocilam_dzis_z_SSH.html Dwa tygodnie temu. Nie za długo? Odpowiedz Link Zgłoś
piasek.mi.zgrzyta Spacja 11.04.14, 18:37 kasiolegiptomanka napisał(a): > Sharm?Biura odwołały loty ,niektóre zapraszają.Ktoś... Kasiu droga, miotasz sie na tym forum i pojawiasz sie czesto. Przyjmij zyczliwa krytyke konstruktywna. Przeczytaj prosze definicje spacji. To odstep miedzy kropka a nastepnym wyrazem. Sciskasz te wyrazy tak, ze posladki bola. Masz parcie na klawiature wiec pisz poprawnie. Ok? Ludziki latajace do Egiptu rzadko piszxa dobrze. Badz wyjatkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Spacja 11.04.14, 19:22 Jak bolą , no to popuść.Przy okazji profilaktycznie poluzuj majty i sznurki od kaleson.Moralizujesz i pouczasz! Kasia,jeśli to Kasia,no to nie tak dawno wróciła (chyba) jak czytałem.Nic tak znowu się szybko nie zmienia.Więc też pytanie nie na miejscu. No i sorki.Jeden moralizator przygadał drugiemu,a Kasia zerwała rykoszetem o! Odpowiedz Link Zgłoś
piasek.mi.zgrzyta Re: Spacja 11.04.14, 19:37 Janan, to samo ciebie dotyczy ale uznalem, ze ty jestes niereformowalnym stylistycznym ignorantem. I takim juz zostaniesz. Dla Kasi widze jeszcze szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Spacja 11.04.14, 21:14 No pewno ,że dotyczy.Trudno spodziewać się czegoś na tak wysokim poziomie jak u ciebie.Tylko trzy klasy szkółki parafialnej ci u mnie.A juści kumie,że racja po twojej stronie.Nie powinno być zdziwka.Równam wszelako do większości.Twój poziom to kosmos,no i tu się z lekka marnujesz.Po prostu czepialski.Minąłeś się z powołaniem.No widać to widać.'"Dyć"to może być tylko belfer,albo coś w tym rodzaju.Innej opcji nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
piasek.mi.zgrzyta Re: Spacja 12.04.14, 10:40 Janan, dzieki za wyjasnienie. Piszesz wiec zgodnie z wyksztalceniem. Jak na ciebie to i tak dobrze. To znaczy ocenialem ciebie na cala ukonczona podstawowke. Cale wasze towarzystwo wzajemnej adoracji pisze polanalfabetycznie bez szacunku dla poprawnej polszczyzny. O interpunkcji nigdy nie slyszeliscie. Wasze zdania maja rozwolnienie. Czytanie waszych egipskich wrazen powinno byc zalecane w szkolach jako przyklad jak nie powinno sie pisac/belkotac na forach publicznych. Odnosi sie wrazenie, ze do Egipty lataja sami jezykowo uposledzeni. Trzym sie mocno turysto tylko egipski. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiolegiptomanka Re: Spacja 11.04.14, 22:28 mdło mi sie robi od tych wypocin nie byles to sie nie odzywaj ciebie nie pytalam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiolegiptomanka Re: Spacja 11.04.14, 22:34 Janan byłam ,ale w hurgadzie jednak tam niezbyt mnie siem podoba.wolem sharm lub na marsa. Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Spacja 12.04.14, 15:03 Lepiej SSH.Można jechać...lecieć.Też się wybieram.Nic się nadzwyczajnego póki co nie dzieje.Co prawda, nie wróciłem dopiero co,ale nie sądzę, aby tak znowu się zmieniło na gorsze.Lepiej pilnują.To zauważalne,choć starają się nie naprzykrzać turystom.Nawet przypadkiem w Jerozolimie byłem któryś raz z rzędu.Nic nadzwyczajnego w kurorcie.Morskie wypady na Tiran czy Ras M. jak dawniej.Wycieczki po Synaju w głąb nie są dostępne zawsze.O te trzeba pytać na miejscu u lokalesów.Poza tym najbardziej co uderza po oczach, to połowiczne pustki na deptaku Naama.Nie to co jeszcze trzy cztery lata temu.Reszta w normie jak "drzewiej" bywało. Ja też "wolem sharm" i hurganda też "mnie siem nie podoba".Nie przeginaj... bo urazisz wysoko kształconych moralizatorów.Wiem ,że to celowe,ale sarkazm czy kpina nie na tym polega.Granica nieprzekraczalna ,to tak żeby nie obrazić do końca, a dać tylko do zrozumienia z takimi prowokacjami.Ale co ja tam będę się wymądrzał.Qrde!Po trzech klasach!? Na Marsie nie byłem,tam więcej naganiają niż oferują.Tam też dopiero głucho i pusto.Ale raj dla nurków.Zresztą droga daleka.Nie wiadomo jak międzylądowanie i czy rakieta wróci.Mogą z tym być problemy he he. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_mz Re: kto wrócił z Sharm ? 11.04.14, 19:17 ja wróciłam 3 kwietnia, spokojnie , byłam na safari, dużo kontroli, czułam sie bardzo bezpiecznie, nad moim hotelem lecialy samoloty na lotnisko, było ich kilkadziesiąt dziennie, czasem co 2 minut ladowal jakis samolot Odpowiedz Link Zgłoś
kasiolegiptomanka Re: kto wrócił z Sharm ? 11.04.14, 22:31 dzięki.byłam w HRG ale niestety ciągnie mnie bardziej na ładniejsze rafy i nie wiem czy czekać na Marsa na czerwiec czy może w maju Sharm.Szkoda,że tak się porobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
kuky0 Re: kto wrócił z Sharm ? 11.04.14, 23:25 Witam, ja wróciłam z Sharm we wtorek, byłam 2 tygodnie w tym także w Alexandri. To już moja 4 wizyta w Egipcie i nie widzę różnicy, jak dla mnie nic się tam nie dzieje i jest spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiolegiptomanka Re: kto wrócił z Sharm ? 12.04.14, 08:55 Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi na pytanie. Maruderom życzę więcej optymizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
anjolka77 Re: kto wrócił z Sharm ? 14.04.14, 22:05 Byłam w marcu na tydzień w Sharm. Hotel z basenem z podgrzewaną wodą, chociaż w tym "normalnym" basenie też było ciepło. Cisza i spokój, w kurortach zawsze tak jest. Tam się skupiają ludzie na turystyce więc spokojnie można latać. A akurat Sharm polecam, mam tam już nawet swoją ulubioną knajpkę w centrum, dają tam świetne owoce morza. Odpowiedz Link Zgłoś
coca.kola Re: kto wrócił z Sharm ? 15.04.14, 00:59 a która to? i gdzie dokładnie? ja polecam La Gazelle na Oldzie. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_402 Re: kto wrócił z Sharm ? 21.04.14, 13:01 Co słychać w Sharm ??? A pięknie jest !!! Pogoda gwarantowana, bezpiecznie, Polaków mało ale Anglików, Rosjan i Ukraińcow od groma !!! I bezpiecznie tez jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
przemo777 Re: kto wrócił z Sharm ? 21.04.14, 13:29 Ja lece za tydzien do El Faraany. Zdam relacje po powrocie jak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
jot23 Re: kto wrócił z Sharm ? 24.04.14, 16:05 Wróciliśmy we wtorek. Wszystko OK. Odpowiedz Link Zgłoś