skaza10 07.09.04, 11:52 b.proszę o wszelkie informacje na temat tego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzysiu Re: LAGUNA VISTA RESORT- SHARK BAY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 11:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=10820262 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernadeta Re: LAGUNA VISTA RESORT- SHARK BAY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 12:01 Lguna Vista- jeden z najlepszych hoteli w Sharm.Przepiękne baseny, ogród, teren wokół hotelu, architektura hotelu -cudo!!!! Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
skaza10 Re: LAGUNA VISTA RESORT- SHARK BAY 07.09.04, 12:59 dziekuje bardzo za te informacje- hotel ten wybrałam z oferty neckermana, alfa star - po wszelkich opiniach na forum raczej odpada( mogłabym wyladować w jakimś hotelu 3* w hurghadzie - żart). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernadeta Re: LAGUNA VISTA RESORT- SHARK BAY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:10 Bardzo dobrze zrobiłaś , że wybrałaś neckermana bo wykupując taki extra hotel to bym się chyba zapłakała gdyby mi zmienili na inny nawet też 5*, bo ja byłam w hotelu obok Laguny tj. Hostmark też 5* ale mój hotel w porównaniu do Laguny wyglądał tragicznie a też miał 5*, sama widzisz że lepiej czasem dopłacić a standart jest naprawdę na poziomie. kiedy lecisz? Odpowiedz Link Zgłoś