kasiolegiptomanka 15.11.14, 23:04 Właśnie wróciłam jeśli kogoś interesuje coś przed wyjazdem to chętnie odpowiem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
egiptor Re: st johns 15.11.14, 23:07 St. John's ? miasto portowe w Kanadzie, gdzie szukać tego w Egipcie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
egiptor Re: st johns 15.11.14, 23:07 St. John's ? miasto portowe w Kanadzie, gdzie szukać tego w Egipcie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
volvo74 Re: st johns 16.11.14, 09:09 dziewicze rejony rafy koralowej na dalekim południu Egiptu Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: st johns 16.11.14, 12:53 Na południu, na morzu pod granicą sudańską, Egiptorze. Fantastyczne rafy. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: st johns 16.11.14, 10:30 nie róbcie sobie jaj z Kasi wcale jej się nie dziwię, że jest pod wrażniem tego co pod i nad wodą Claudia niesamowita, prawda? No i niebo nocą, bajka, strefa podzwrotnikowa jak by nie było... Fotki jakieś masz? Rekinki były albo jakieś większe zwierza? moje fotki z St Johnsów www.fmix.pl/albumy/6865/3 www.fmix.pl/albumy/6865/4 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiolegiptomanka Re: st johns 16.11.14, 18:29 Rafy cudne, nurki coraz pewniejsze. Boję się, że następne rafy już tak nie oczarują. Fotki i filmy się robią. Polecam wszystkim nurkom. Z większej zwierzyny rekin gitarowy ,ale dziecko. Rekin w oddaleniu, niestety nie wiem jaki z uwagi na odległość, ale się dowiem bo jest na filmie. Oczarowana jestem delfinami przy powrocie do MA gdzie w delfin house pływałam wśród ok 40 sztuk. Dorosłe z dziećmi, wrażenie nie do zapomnienia. Ach jutro do pracy... Odpowiedz Link Zgłoś